Instasize kérdése:
Álmában megerőszakolta egy ember, akit másnap látott, de nem ismeri és még soha nem látta előtte. Valami magyarázat?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egyik kedves lány ismerősömmel sétáltunk a belvárosban,körülöttünk járókelők.
Egyszer csak ijedten mondta,hogy ezzel az emberrel álmodott tegnap,aki elment velünk szemben ,
de még soha nem látta ez előtt. Azt mondta,hogy ez az ember megerőszakolta álmában.
Állítása szerint,még soha nem látta ezelőtt.
Ami duplán érdekes,hogy 1nappal rá látta ezt a személyt,aki benne volt az álmában.
Érdekelne,hogy ennek van-e valami jelentősége,vagy valami magyarázat,mert ez ritka és furcsa
2016. márc. 22. 19:40
1/3 anonim válasza:
Tudom ez sajna nem segít,de ilyen már velem is előfordult,nem ilyen erőszakolós dolog,hanem dolgokat,személyeket láttam álmomban,amik aztán megtörténtek/akikkel találkoztam.
2/3 anonim válasza:
erre sajnos nincs magyarázat.. :/
velem is történt már hasonló
3/3 anonim válasza:
Velem is volt ilyen de nem történt meg amit álmodtam. Lehet látta már előtte az utcán és az agya valahogy berakta az álmába. Nem kell ezt túldramatizálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!