Mit jelenthet az álmom?
Pár napja nagyon fáradt voltam, korábban feküdtem le aludni.
Emlékeim szerint abban a pillanatban elaludtam amint lefeküdtem.Az álmomban pedig magamat láttam kívülről a szobámban abban a pozícióban ahogy lefeküdtem, aztán mintha csak szellem lettem volna szálltam kifele a testemből az ég felé nyújtózkodva.Abban a pillanatban felriadtam és kapkodva vettem a levegőt. Valami oknál fogva rettegést éreztem egy pár másodpercig. Valaki fejtse meg nekem ezt!
Ez a testelhagyás jelensége, a lelked valóban elhagyta a tested álom közben és magadat láttad. Tudom nem a témába vágó videó, de ennél a résznél pont erről beszél: [link]
Nekem is volt hasonló élményem, ami bizonyítja, hogy álom közben a lélek elhagyja a testet, ezért érezted azt, hogy a lelked felfelé akar menni. Nekem olyan volt, hogy az álmom végén hirtelen minden elsötétült, és zuhanni kezdtem, de nagyon valóságos volt, éreztem a szelet, hallottam a fülemben a szél süvítését, végül "visszazuhantam" a testembe, persze 200-as pulzussal ébredtem, mert azt hittem valóban zuhanok és meg fogok halni. Te meg úgy tűnik az elejét láttad, mikor épp kiléptél a testedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!