Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit gondoltok, mit jelenthet ez?

Mit gondoltok, mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

A számomra legfontosabb 3 fiú szerepelt az álmomban. Legyenek mondjuk: K, B és Á. Nos, K úgymond a legjobb barátom, B nagyon bejön, Á pedig a voltbarátom. Voltbarátommal másfél hónapja szakítottunk, már nem gondolok rá olyan sokat, de nagyon sokáig szerettem még és hiányzik. Eleve úgy váltunk szét, hogy szeretjük egymást, de nem megy a dolog. K az egyik legjobb barátom, jól megvagyunk. Pénteken videókat mutatott a telóján, amiket félig-meddig "összebújva" néztünk. Lehet, hogy többet érzek iránta barátságnál, de nem vagyok benne biztos. B-vel pedig kb. semmilyen kapcsolatom nincs, kb. kéthetente váltunk pár szót és ennyi. Külsőre eléggé bejön, de nem nagyon ismerem.

Szóval. Nem emlékszem sajnos teljesen az álmomra és nem is "fejeződött be", telefon ébresztett. Valami olyasmi volt, hogy legjobb barátnőmmel beszélgettünk K-ról, mondtam, hogy szeretem, de őt nem érdeklem úgy, tehát felejtős a dolog. Feltűnt K, mosolygott a folyosó végén, aztán távolodott. Á nem tudom, hogy került képbe, egyszerűen csak ott volt. Asszem beszélgettem vele kicsit és talán barátok lettünk, de nem nagyon emlékszem. Aztán a tornateremben volt valami ünnepségre próba. Ott volt B, pár évvel fiatalabban. Beszélgettünk, aztán nonverbálisan "összejöttünk". Onnantól meg egész ünnepség vagy mi alatt fogta a kezem és simogatta a hüvelykujjával (ahogy még Á tette valamikor nagyon régen). Boldog voltam, nagyon boldog.

De nem tudom mire vélni ezt az egészet. És a 3 fiú egy álomba kerülését... Á B-vel pl. sose találkozott, csak K-val.

Nekem nem áll össze a kép, segítenétek?

2016. febr. 28. 23:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Az àlom jelentése hogy mindhárom bejön,a voltbaràtod hiànyzik,a màsik külsőre tetszik de ismeretlen szàmodra,a harmadik a "baràtod" de te többet érzel irànta (nos ez valószìnűleg kölcsönös) az àlom csupán próbàlt rendet rakni a fejedben,hogy döntésre juss mert ez az àllapot belső konfliktust szült. Azt hiszem ennél tisztàbban érthetőbben nem tudom leìrni,remélem tudtam segìteni! :)
2016. febr. 29. 02:12
 2/3 anonim válasza:
15%
Azt jelenti, hogg egy r***nc vagy
2016. febr. 29. 09:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen #1! :)

De miért lenne kölcsönös?

(#2, kikérem magamnak.)

2016. febr. 29. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!