Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy nagy háj...

Azt álmodtam, hogy nagy háj volt a hasamon, ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Tudom, mennyire hülyén hangzik... de nagyon fura volt, éreztem a súlyát, meg ahogy kicsit ráhajlott az alhasamra....ayyyy. Elég undi volt és emlékszem pánikoltam is kicsit, és elkezdtem felüléseket végezni álmomban, hogy lemenjen... Többre nem emlékszem. Az a vicces amúgy, hogy nagyon vékony vagyok és hízni próbálok.De ez fura volt, csak a hasamon volt zsír és.....olyan valóságos volt :) Így visszagondolva mg vicces is, de álmomban nagyon fura volt :)
2016. febr. 6. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne próbálj hízni, maradj anorexiás csontváz, különben ugyanaz lesz veled, mint álmodban, és nem fogod tudni elviselni.
2016. febr. 6. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Megártott a Mekis kaja vacsira :)
2016. febr. 6. 12:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy anorexiás vagyok? Annyit eszem, mint egy ló :D :D :D bűntudat nélkül :)) szeretek enni, semmilyen ilyen problémám nincsen, egyszerűen csak nem jön fel kilo, ami nem is lenne probléma ha normális lenne a súlyom, de a csontjaim is nagyon könnyűek (pl nővéremnek jó nagy feneke van, meg hát nem valami karcsú, de a súlyán pl alig látszik meg, mert nagyon könnyűek a csontjaink)... egy munkára jelentkeztem épp, de egészséges testsúly kell hozzá, kiszámolják a BMI-det és ha túl alacsony, fel sem vesznek, mert a munkához eléggé nagy állóképesség szükséges, maximálisan egészségesnek és életerősnek kell lennem....
2016. febr. 6. 12:54
 4/4 anonim ***** válasza:
jaj istenem de röhögök még a vizet is kiköptem xD
2016. febr. 6. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!