Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megettem a saját testemet....

Megettem a saját testemet. Mit jelent?

Figyelt kérdés

Általában nem hiszek az álmokban. Viszont a mai álmom annyira nyugtalanító szémomra, hogy muszáj segítséget kérnem!

Saját ajkamat kezdtem el harapdálni, majd végül megedtem a teljes alsó ajkamat. Majd a hüvelykujjamon a körmöm körüli részt harapdáltam, mikor láttam, hogy már a húst eszem... Minden fájdalmat éreztem, amit önmagamnak okoztam, mégis valami kényszert éreztem, hogy megegyem önmagamat. Tudom undorító, de talán van valami elfojtott magyarázata. Gondolom az önmagamban lezártalan ügyek, vagy, hogy valami nem hagy nyugodni esetleg a túl sok idegeskedés amin mostanában keresztül megyek... de mégis az önmagam elfogyasztása, talán túlzó álombéli kivetülés...nem?

2016. jan. 28. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Önpusztító vagy és kannibál, de legalább a lelked megmaradt.
2016. jan. 28. 23:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Te kis túrórudi!
2016. jan. 29. 00:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szakmabeli, nem tudok hiteles választ adni, de azt veszem ki a szavaidból, hogy feltehetően tudat alatt nem szereted önmagad, nem fogadod el saját magadat.

Tehát az önszeretet és önelfogadás irányában kellene lépéseket tenned.

Ennek egyszerű módja, ami nekem is segített egy mély önutálatból kijövésben: állj minden nap a tükör elé és mondd magadnak, hogy "én vagyok a legszebb, a legjobb és a legokosabb" - mármint a magunk kis világában. Picit banálisan hangzik, de ez is a tudatos elmeprogramozás része és hatékony. Teljesen más ember lettem én is.

2016. jan. 29. 03:57
 4/5 anonim ***** válasza:
A problémáidat le kéne tenni, amit meg tudsz oldani old meg, amir nem vagy csak később tedd le és ne foglalkozz vele. Ne rágódj rajta és magadon, és ne emészd magadat. És tanulj meg újra relaxálni, élvezni az életet egészséges határokon belül. És keress magadnak hobbyt, ami örömet okoz.
2016. jan. 29. 06:43
 5/5 anonim ***** válasza:
javítva amit
2016. jan. 29. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!