Megettem a saját testemet. Mit jelent?
Általában nem hiszek az álmokban. Viszont a mai álmom annyira nyugtalanító szémomra, hogy muszáj segítséget kérnem!
Saját ajkamat kezdtem el harapdálni, majd végül megedtem a teljes alsó ajkamat. Majd a hüvelykujjamon a körmöm körüli részt harapdáltam, mikor láttam, hogy már a húst eszem... Minden fájdalmat éreztem, amit önmagamnak okoztam, mégis valami kényszert éreztem, hogy megegyem önmagamat. Tudom undorító, de talán van valami elfojtott magyarázata. Gondolom az önmagamban lezártalan ügyek, vagy, hogy valami nem hagy nyugodni esetleg a túl sok idegeskedés amin mostanában keresztül megyek... de mégis az önmagam elfogyasztása, talán túlzó álombéli kivetülés...nem?
Nem vagyok szakmabeli, nem tudok hiteles választ adni, de azt veszem ki a szavaidból, hogy feltehetően tudat alatt nem szereted önmagad, nem fogadod el saját magadat.
Tehát az önszeretet és önelfogadás irányában kellene lépéseket tenned.
Ennek egyszerű módja, ami nekem is segített egy mély önutálatból kijövésben: állj minden nap a tükör elé és mondd magadnak, hogy "én vagyok a legszebb, a legjobb és a legokosabb" - mármint a magunk kis világában. Picit banálisan hangzik, de ez is a tudatos elmeprogramozás része és hatékony. Teljesen más ember lettem én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!