Álom után volt hogy ti se tudtátok mi a valóság?
Ilyet én is szoktam, általában azt, hogy még hátravannak vizsgák a főiskolán, és azt sem tudom, pontosan mikor... és miután felébredtem, percekig tart, amíg elhitetem magammal, hogy már semmi dolgom nincs ott. Pedig közel tíz év eltelt azóta!
Más: álmomban szoktam ugyanazokon a fiktív helyeken járni, amelyeken korábbi álmaimban. Vannak visszatérő emlékeim is. Ezekről nem tudom eldönteni, hogy csak az álomban érzékelem úgy, hogy ezek emlékek egy korábbi álomból, vagy pedig valóban álmodtam már olyat azelőtt.
Ilyen nekem is van, nagyon ritkán, hogy meg nem történt emlékekről álmodom.Ez egy nagyon különleges dolog.Érdekelne, mi lehet az oka.Ilyenkor fordul meg a fejemben, hogy a"párhuzamos valóságoknak" talán mégiscsak lehet valami létjogosultsága.Persze nem egészen úgy, hogy valahol máshol most egy másik testben is létezünk...
Előfordult, hogy amikor ilyen meg nem történt emlékkel álmodtam, akkor már az álomban zavarban voltam miatta, de mikor felébredtem, akkor sem tudtam eldönteni, igaz-e a miről álmodtam.Nos, az álom rövid volt, arról szólt, hogy anyu álmomban mondta nekem, hogy barátnőm apukája meghalt.És állította, hogy mondta ezt nekem már régebben is.Nos, én még álom szinten is biztos voltam benne, hogy ilyen nem történt, nem mondott ilyet, de annyira biztos volt magában, hogy teljesen összezavart és én is valahol éreztem, hogy az infó igaz.
Ezzel szemben a valóság az, hogy mikor azzal a bizonyos barátnőmmel és családjával legutóbb (sok évvel az álom előtt) utoljára találkoztunk, még élt és virult az apuka, azóta pedig senkitől semmit nem hallottunk felőlük.Biztonság kedvéért reggel felébredvén, megkérdeztem anyut a dologról és most már állította hogy ő ilyet nem mondhatott, azt sem tudja, mi van a családdal, azóta sem hallott róluk.
Nos, eltelt vagy fél év az álom után és egyszer csak váratlanul anyu az egyik bevásárló központtal találkozott az említett barátnőmékkel és kiderült, hogy igen, az álmom előtt kb egy évvel valóban meghalt az apuka.
"Azt akarod mondani, hogy én is elmebeteg vagyok?"
Én nem mondtam ilyet :) De minél többet írsz, annál inkább bebizonyítod. Amugy ez az elmebetegség mint fogalom nem állja meg szerintem a helyét. Mindenkinek van valamilyen pszichés problémája. Ez számomra csak annyit jelent, hogy valamit a múltból nem volt képes feldolgozni. Trollkondás, szerintem ha elkezdenél sportolni meg emberek közé járni, többet tudnál aludni. Meg szerintem félsz az alvástól. Fogj meg egy zseblámpát, este meg indulj el egyedül az erdőbe. Meglátod a félelem csak egy illúzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!