Exbarátnő, esküvő, kollégák, mit jelent?
Kicsit hosszú lesz, de leírom.
Első álmom: Az exbarátnőm és szinte minden rokona, családtagja hozzánk jött, beleértve az én családomat is. (kertesházba lakom a szüleimmel). Átölelt és köszöntött a találkozásunk évfordulóján.
Tovább mentem, bográcsoztunk. az öccsével találkoztam, mondtam neki hogy a jelenlegi kollégám üdvözli. (gimibe együtt jártak, jó haverok voltak. mondtam egy jelszót neki, ami után rögtön beazonosította a kollégámat.) a vicc az egészbe, hogy a kollégám, és az öccs a valóságban is jó haverok voltak, tehát valós dolgokról beszélünk. Az öccs-el a valóságba sem váltottam előtte pár szónál többet, de most valahogy jót beszélgettünk.
odamentem a családomhoz ezután, majd az exem elment mellettem. rájöttem, lépnem kell, nem hagyhatom hol elmenjen. a keze után nyúltam, mondtam a teljes nevét, megfordult, majd letérdeltem és megkértem a kezét. igent mondott.
A második: egy motorverseny végén szintén az exem állt a pálya mellett. odamentem hozzá. aztán el akartam menni melőlle, mivel van pasija. (a valóságban is). eltelt pár perc, ottmaradtam, átkarolta a vállamat és megcsókolt.
Nem tudom minek tudhatóak be ezek az álmok, lehet még nem léptem túl rajta? vagy túl sok romantikus filmet nézek mostanság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!