Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom?

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés

2 történetet is megálmodtam.

Az első:

Volt egy vállalkozás új családiház és webshoppal próbáltam a vállalkozásomat fellendíteni. Meg is rendeltem az ehhez szükséges eszközöket, ami hát nem egy asztali gép volt konkrétan elég futurisztikus. 2 részből álló szerkezet a plafonon ami ha összecsatlakozik egyfajta dimenzió kaput nyitott. A környéken lévő madarak és állatok elpusztultak. A föld szikadt, ami homokos volt még porosabb lett, ha eleredt az eső olyan volt, mintha puding állagú lenne föld. Tudtuk, hogy a szerkezet hibája. összezörrenések is voltak köztünk (2 jóbarát), amiért szintén a gépet okoltuk, de nem kapcsoltuk le. Azt mondtuk, hogy meglátjuk mi lesz.

A második:

BAndaháborút nyitottam. Ázsiai bandaháborút, de magam is ázsiai voltam. Az ellenséges banda bántalmazta a környékbelieket szörnyűségeket követtek el. Odamentünk, gépfegyverekkel leöltük őket (Ez a része elég pörgős volt még zene is ment alatta.), majd a bandavezér halott nagymamája boltjának kirakatába dobáltuk a vezér és a bandája maradványait, majd felgyújtottuk. Azt mondtam, hogy a tetteid okán égsz a nagymamád katlanjában. Az elhunyt bajtársainkat is ott égettük, ahhoz is volt pár szavam, de erre már nem emlékszem. Majd megszólalt a tűzjelző és ugyanazzal a pörgősséggel és háttérzenével távoztam, mint ahogy leöltük őket. Mosolyogtam, de tudtam, hogy szőrnyű dolgot követtem el magam is.

2016. jan. 27. 08:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, azért álmodhattad ezt, mert egyre inkább úgy érzed el fogsz szakadni eddigi barátaidtól. Valószínűleg titkon nem bánod ezt. Nem akarsz semmit erőltetni, majd eldől ki marad melletted és ki nem.
2016. jan. 27. 23:06
 2/2 A kérdező kommentje:
A helyzetemből ítélve van igazság abban, amit leírt. Köszönöm!
2016. jan. 28. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!