Mit jelent az álmom?
2 történetet is megálmodtam.
Az első:
Volt egy vállalkozás új családiház és webshoppal próbáltam a vállalkozásomat fellendíteni. Meg is rendeltem az ehhez szükséges eszközöket, ami hát nem egy asztali gép volt konkrétan elég futurisztikus. 2 részből álló szerkezet a plafonon ami ha összecsatlakozik egyfajta dimenzió kaput nyitott. A környéken lévő madarak és állatok elpusztultak. A föld szikadt, ami homokos volt még porosabb lett, ha eleredt az eső olyan volt, mintha puding állagú lenne föld. Tudtuk, hogy a szerkezet hibája. összezörrenések is voltak köztünk (2 jóbarát), amiért szintén a gépet okoltuk, de nem kapcsoltuk le. Azt mondtuk, hogy meglátjuk mi lesz.
A második:
BAndaháborút nyitottam. Ázsiai bandaháborút, de magam is ázsiai voltam. Az ellenséges banda bántalmazta a környékbelieket szörnyűségeket követtek el. Odamentünk, gépfegyverekkel leöltük őket (Ez a része elég pörgős volt még zene is ment alatta.), majd a bandavezér halott nagymamája boltjának kirakatába dobáltuk a vezér és a bandája maradványait, majd felgyújtottuk. Azt mondtam, hogy a tetteid okán égsz a nagymamád katlanjában. Az elhunyt bajtársainkat is ott égettük, ahhoz is volt pár szavam, de erre már nem emlékszem. Majd megszólalt a tűzjelző és ugyanazzal a pörgősséggel és háttérzenével távoztam, mint ahogy leöltük őket. Mosolyogtam, de tudtam, hogy szőrnyű dolgot követtem el magam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!