Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt egy álmom de ez az első...

Volt egy álmom de ez az első amit nem értek. Mit jelent?

Figyelt kérdés

Turistaként mentem egy visszatérő álmom helyszínéhez. Le akartam fotózni hogy hol tortént az előző álmom. Egy hatalmas ismolakollégiumban voltam.

Megtörtént ami az előző álmomban történt, szörnyek törtek elő a falból kergettek berohantam egy terembe ahol éppen ettek 4 en idegenek az egyik egy szinész. A szörnyek ránk akartak törni. Én tartottam az ajtót. Majd kaptam egy könyvet hogy azonosítsam a szörnyet azonosítottam. Emberi lidérc volt aki valaha ember volt. Azt írta a könyv hogy beszélni kell hozzá. Kiderítettem hogy meg akar enni és azért változott szörnyé mert az annyja meghalt mielőtt teljesítette volna utolsó kívánságát hogy levizsgázzon. Kikevertek valamit akikkel voltam mondták nyissam ki az ajtót bejött a szörny ráöntötték és újból ember lett. Képen láttam a szörnyből lett embert. Ismerem. Utána megbeszéltük hogy érvényes állami vizsgát tesz mert az egyikünk tanár volt és utána megölik. A halálának pillanatában ébredtem fel sírással. Ez volt az előbb 27 F

2016. jan. 20. 10:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha visszatérő álom,az ilyen rémálom,az mentális zavarra utal.

Valami gyermekkori lelki traumára utal.

2016. jan. 21. 04:41
 2/2 A kérdező kommentje:
És a helyszinen? Vagy mire? Mert nem emlékszem gyermekkori problémára. A legnagyobb problémám az volt hogy melyik játékommal játszak. :)
2016. jan. 22. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!