Tudatalatt szeretem vagy ez csak hülyeség?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,akit nagyon kedvelek,bejön stb.De soha nem mondanám neki azt,hogy szeretem,mivel nem vagyok belé szerelmes.Egyébként egyre többször álmodom vele.Ma pl. azt,hogy van 2 gyerekünk,házasok vagyunk.Elmentünk az erdőbe kettesben.Megcsókoltam és azt mondtam neki,hogy szeretem.Általában nem szoktam ilyeneket álmodni,hogy megcsókolok valakit és ez volt az első alkalom,hogy ezt mondtam valakinek .Szóval szerintetek?Hagyjam a csudába?
16/L
2016. jan. 24. 12:10
1/5 anonim válasza:
Az számít, hogy mit érzel valójában. De az igazi szerelem szeretet és barátság is.
2/5 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mi történik. :/
2016. jan. 24. 13:56
4/5 A kérdező kommentje:
Mit tanácsolsz?
2016. jan. 24. 20:39
5/5 anonim válasza:
Azt, hogy döntsd el, hogy szeretnél-e kapcsolatot, kivel és ha igen, akkor milyen minőségűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!