Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ezt?

Miért álmodtam ezt?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja halt meg mamám és ma azt álmodtam, hogy újra megszervezte a nővérem a temetését. Ez mit jelenthet?

2016. jan. 20. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Kedveseinkkel szerzett emlékeink,elménk különleges helyén vannak.Hiányuk ilyen álmokat okoz.

Nagyon erős kötődés esetén,az ébredés előtti időszakban,még megjelenni is láthatjuk őket,sőt,még meg is szólalhatnak.Mindez elménk víziója.Nem kell félni!

2016. jan. 21. 05:02
 2/4 anonim ***** válasza:

az elválás második szintjét éled meg.

A lelke eltávolodik az anyagi síktól.

2016. jan. 21. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:
A lélek,te vagy,aki élsz!A halott,nem lélek,hisz nincs benne éltető isteni lehelet.Az éltető isteni lehelet,nem lélek!Az éltető isteni lehelet, nem rendelkezik tudattal,s így nincs semmiféle tevékenysége.
2016. jan. 22. 04:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hogy érted azt, hogy második szint? Egyre messzebb kerül a lelke?
2016. jan. 22. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!