Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Légyszi kíméljetekmeg a nem ide illő válaszoktól és csak értelmes válaszokat küldjetek el!

Szóval 2 napja azt álmodtam, hogy én és pár osztálytársam és ismerősöm valamerre elutaztunk.Többre nagyon nem emlékszem és konkrétan arra sem ,hogy kikkel voltam.Elraboltak minket.Arab terroristák voltak és elvittek egy nagy mecsethez hasonló díszes épületbe.Többen voltak és ott volt Bin Laden is.Meg akartak minket kínozni.Csakhogy én és még 2 ismerősöm úgy döntöttünk, hgy fejbelőjjük magunkat.Ez meg is történt és innentől jön az ami a legjobban foglalkoztat engem.Amikor fejbelőttem magam szinte éreztem, hogy milyen volt.Nem tudom milyen érzés mikor fejbelőnek, de nekem ilyen volt és szerintem ilyen is valójában:éles fájdalom, utána sokkot kaptam, éreztem ahogy megáll aszívverésem és minden elsötétül...teljesen olyan volt mintha igazából történt volna.Ezután kiszálltam a testemből és szellemként ottvoltam és láttam mi történik.Gyakorlatilag átéltem hogy mi jön a halál után.De furcsa módon mégsem voltam megrémülve.nem tekintettem rémálomnak mikor felébredtem.Nincsen semmi lelki problémám meg ilyenek...nem tudom mire vélni ezt.

2016. jan. 18. 09:59
 1/2 anonim ***** válasza:

nem jelent semmit.

Nem szimbolikusan értendő.

2016. jan. 18. 14:06
 2/2 anonim ***** válasza:
nem tudom, mennyire vagy nyitott az ilyesmikre, de egyes elmeletek szerint mar megeltunk rengeteg fele halalt. Szoval lehet, hogy almodban hozzaferhettel ehhez a tudashoz, ami jo, mert ujra atelhetted az elmenyt, marpedig ezek szerint a new age iranyzatok szerint, akik ezt hirdetik, ez a lenyege az eletnek, hogy mindel tobb tapasztalatot szerezhess:)
2016. jan. 18. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!