Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy apának baj volt a fogával, ezért fel kellett mennie Budapestre. Anya is vele tartott, de én elmentem ugyanúgy a sulimba, egész hétre koliba. Amikor jött a hétvége fel akartam menni Apához, mert nagyon elrontották a fogát es műfogat kell kapnia. De én hétvégén nem akartam hazamenni az üred házba, ìgy el akartam indulni busszal. Kerestem hol a busz, de nem talaláltam es eltévedtem. Bementem egy utcára, ahol nagyon furcsa dolgok történtek, arra jól emlékszek, hogy egy strucc is elszaladt mellettem és nagy megijedtem. Később anya talált rám és visszafordultunk. Ennyire emlékszek. Ez mit jelenthet?

2016. jan. 17. 06:39
 1/8 anonim válasza:
67%

xddddddddddddddddddddsemmit..

mindenki álmodik hülyeségeket az nem azt jelenti hogy van jelentése is:)

2016. jan. 17. 11:12
 2/8 anonim válasza:
Semmit..
2016. jan. 17. 11:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is semmit.
2016. jan. 17. 12:10
 4/8 anonim válasza:
A fog az halált jelent.
2016. jan. 17. 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:

4-es,a fog nem jelent halált.Én már nagyon sokszor álmodtam foggal és nem haltam meg,se senki a közvetlen környezetembe.

Nem kell bedőlni az Álmos könyveknek,mert az nem igaz.

2016. jan. 17. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Valami nem stimmel ezzel a sztorival. Gyanúsan életszerű. Az utca a struccal meg... ...hát
2016. jan. 17. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Csak az álmodik hülyeségeket,aki hülye!

Álmaink ugyanabból az agyból születnek,mint nappali gondolataink,csak kollektiv tudattalanunk jelképrendszere eszközeivel dolgozik.

Álmaink,mint a tiéd is szimbólikus tartalmú megoldáskeresés.

A fog,az érdekérvényesítést,az üres otthon,a családdal való kapcsolat küressedését,a buszozás az életút egy szakaszát,s mivel nem találtad,életútkeresést,a riogató strucc,egy idegen kultúra riasztó jelenlétét,s anya megtalálása,a gyökereid biztonságát jelképezik.

Ezekkel a jelképekkel össze tudod már rakni az álmodat?

2016. jan. 18. 06:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm a választ, én voltam az, aki a múltkor azt álmodta, hogy más arca van. Össze tudok rakni, köszönöm a segítséget.
2016. jan. 18. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!