Miért álmodom mindíg ugyan azt?
Mindíg ugyan azt álmodom pontról pontra már 3 napja. Ez előtt is álmodtam ugyan ezt, de nem ugy hogy egymás után 3x is...
Az álom:
Kórházban szülök egy gyereket (aki mindig fiu). Elválok az apjától, de ő ugyan ugy gondját viseli mint én., és szerelmet vall nekem meg ilyenek..
Miért álmodom ezt?!
17 évesen én még nem akarok gyereket, tehát nem mondhatjuk azt hogy azért álmodom mert most szeretnék.. Majd idővel.. :D
Tudod, az ilyen gyakori álmok általában akkor fordulnak elő, amikor sokat foglalkozol az álom témájával. Ez esetben szülés, házasság, szerelem, meddig mehet el a szerelem felelősség nélkül, mennyire lehet tartós egy válás (szakítás)?
A gyerek nyilván a szerelmet, és az általa nyújtott boldogságot szimbolizálja.
Javíts ki, ha tévedek, nem tudom, mikre gondol egy 17 éves lány.
az álmokat nem egyenes értelemben kell érteni, hanem szimbolikusan. Azért álmodod ezt többször, mert fontos az üzenete és még nem értetted meg.
Ajánlom ezt az álomjelkép szótárt.
dreammoods.com
A visszatérő álmoknak üzenet jellege van. Ezekkel foglalkozni kell, meg kell próbálni megfejteni.
A jelenlegi infok alapján én nem tudom megfejteni, mivel egy csomó körülményt is ismerni kellene, de mivel visszatérő álmok, ezért neked meg kellene tudnod fejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!