Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Sorozatosan álmodom, mindig...

Sorozatosan álmodom, mindig ugyan azt csak "több dologgal"? Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Facebook beszélgetésben már leírtam egy barátomnak az álmomat, szóval nem szeretném ismét leírni feleslegesen, ezért bemásolom azt, amit írtam neki. Ha valaki tudja hogy mért álmodom ezt és így... az legyen szives írja le nekem.

"

konkrétan: azt álmodtam, hogy egy kórházban vagyok, és egy lány (olyan 18 év körüli, igazándiból nem tudom mert nem láttam őt tisztán) épp szül, és amikor megszületik a kicsi, akkor a kezembe adja a doki a gyereket, és azt mondja, hogy "Gratulálok, kisfiú lett!".. a kezemben tartottam és néztem, és valahogy nagyon furán volt össze kuporodva.mintha nem akarta volna hogy lássam őt. aztán nem tudom.. mintha magamhoz öleltem volna. aztán látom hogy senki nincs sehol, nálam sincs semmi. kimegyek a szobából körülnézek sehol semmi, csak a folyosó végén vagy lány. kb 14-15 éves. odasétálok hozzá és nézem hogy felismerem e az arcát. amikor oda érek nézem őt. és ő is néz engem, kicsit mosolyogva. nem rémlett egyáltalán az arca.... sehonnan.. elkezdem mondani, hogy nem tudja e hogy hová tűnt mindenki, és mondja hogy nem. megkérdezem tőle, hogy hol a kijárat, de csak addig jutok hogy "Nem tudod véletlenül hogy hol a...." és rámutat az egyik szoba ajtajára. mondom neki hogy az nem a.... és mondja hogy tudja, de be kell mennem oda. mondtam neki hogy jó, de csak akkor ha velem jön. mondta hogy rendben, megfogta a kezem és odamentünk az ajtóhoz. ahogy egyre közeledtünk ahhoz az ajtóhoz, egyre több emlékemet láttam, és egyre fiatalabb lettem.. mire odaértünk az ajtóhoz, kb 5 éves lehettem.. bementem, és ott ült egy lány, felhúzott lábakkal és engem nézett. felállt, és mondta hogy szia..

tegnap előtt ugyan ezt álmodtam.. csak akkor nem mondta hogy szia. azelőtt megint ezt álmodtam csak akkor nem nyitottam ki az ajtót. azelőtt ismét, csak nem mondta a lány hogy velem jön. és azelőtt ismét, csak akkor nem mentem oda hozzá..

legelőször pedig csak addig álmodtam ezt ameddig mintha magamhoz öleltem volna.

"

Küvetkező nap ismét álmodtam, és megint írtam neki:

"Hat ugye h bemegyek abba a szobaba a lany felall koszonok koszon, megkerdezem hogy ki o, h hivják de csak annyit mond hogy mennyek vele, mar elkezdtem felni, mire oda m3ntem hozza meg mindig kb 7 voltam o viszont olyan 11-12, magahoz olelt es felebredtem.."

Miért lehet ez?.. Szeptembertől új suli, meg kolesz. valakik már mondták nekem hogy ez az új életet jelenti de.. nem tudom. ti mit gondoltok?

2015. aug. 3. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értem, hogy sokan miért gondolják azt, hogy az álmok jelentenek valamit...

Én is álmodtam ehhez hasonló értelmetlen dolgokat és nem történt velem semmi különös... Ezek csak álmok, ne foglalkozz vele szerintem. :)

2015. aug. 3. 12:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ilyenekkel nagyon foglalkozni, de így hogy sorozatosan álmodom végig, mindig egy kicsivel több részlettel, így már eléggé foglalkoztat, és nem is törődnék vele ha nem veszítenék el jelenleg mindenkit (szó szerint család barátok stb). szóval köszi a válaszod de.. jelenleg ez nem segített.
2015. aug. 3. 12:11
 3/7 A kérdező kommentje:
jöhet még válasz nem haragszom meg :3
2015. aug. 3. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Kéne még néhány dolog a háttértörténethez, hogy le lehessen szűkíteni az értelmezést.

1.) Te lány vagy, ugye?

2.) Kiket és hogyan veszítettél el mostanában?

3.) Van-e valaki akire támaszkodhatsz, (ha igen, ki) vagy csak magadra számíthatsz?

Eddig csak annyi, hogy: igazából azzal kezdődik az egész, hogy születik egy baba. Ahogyan leírtad, abból azt lehet kikövetkeztetni, hogy van egy új helyzet (születés), bár még nem tudod, hogy milyen lesz (a baba nem akarja, hogy lásd), de optimistán viszonyulsz hozzá (megöleled).

Eltűnik mindenki. Egyedül maradtál, legalábbis nincs, akivel megoszthatnád a dolgokat.

Ekkor meglátsz egy lányt, aki vezet téged... elképzelhető, hogy ez te vagy, a te tudatalattid, aki segít neked.

A kijáratot keresed az üres kórházból, a magányból. Lehet, hogy öngyilkosság is megfordult a fejedben (??). Vagy hogy feladod? Hogy nincs remény? (ezért lennének jók a válaszok)

Mert ha igen, akkor a lány, aki tegyük fel, a tudatalattid, nem akarja feladni, és a következő dolgok ennek az érdekében fognak történni.

Az hogy így ugrálsz az időben, régi emlékekkel lehet kapcsolatod, a fiatalkoroddal. Nem tudom, hogy ennek van köze a családodhoz, de elképzelhető. Az egyik opció, hogy miért ölelt magához a szobában lévő lány, hogy ragaszkodsz a gyerekkorodhoz és azokhoz az emberekhez, akik már akkor is közel álltak hozzád.

Nem tudom, hogy mennyire sikerült megfejtenem. Sajnos több irányba is el lehet indulni, mert több mindent jelenthetnek az álmodban lévő dolgok.

Visszajelzést várok! :D

2015. aug. 4. 22:41
 5/7 A kérdező kommentje:

4#

Azta *.* szóval, kezdem:

1.Fiú vagyok.

2. Az összes eddigi barátomat, és lassan a családtagjaimat is. max 3 emberre számíthatok, 3 barátomra, az egyiket születése óta ismerem, és szerelmes vagyok belé, a másik kettőt pedig interneten isemrtem meg, egy barátom mutatott be nekik. Igen az öngyilkosság is eszembe jutott már O.O ... igen, fel akarom adni mindig de valami visszatart, és igen. a remény is elveszett. Igen... azt a lányt mint írtam születése óta ismerem és a kezdetektől fogva belé vagyok szerelmes, és nagyon szeretem őt, ő maradt meg egyedül a múltamból, és ő van velem még most, legalább 10 év után is. O.O Fel tudnánk venni esetleg máshol is a kapcsolatot? O.O

2015. aug. 5. 10:14
 6/7 Hunter 13 válasza:
Szerintem a gyerek aki megszületik az te vagy. Azért van összekuporodva mert a szellemed nem szeretne megtestesülni...mikor átöleled akkor viszont elfogadod a testet amit kaptál és akkor eltűnik minden...minden amit addig láttál szellemként az eltűnik...egyedül érzed magad...nem érzed hogy ebben a világban lenne a helyed...vissza szeretnél menni a szellemi világba és keresed ezért a kijáratot hogy visszamehess...itt az előző válaszolónak igaza lehet hogy öngyilkos akarhattál lenni...ez lett volna a kijárat...de valaki ( egy 14-15 éves lány) mutat neked egy ajtót...szerintem azzal a céllal hogy lásd hogy van küldetésed az életben...lehet azt a lányt kellene megtalálnod aki a szobában vagy...valószínüleg 7 éves korodban ismerhetted meg és ő akkor idősebb volt...tekintsd át a múltad élj át újra minden pillanatot mert tudat alatt tudod hogy küldetésed van...az álom utolsó felét csak te tudod megfejteni...az a küldetésed...még valamiben tudnék esetleg segíteni de azt privátban ha lehetséges...:) Remélem ezzel is segítettem. :)
2015. nov. 11. 21:56
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi a választ.

jelenleg úgy állok, hogy: barátnőmmel 2 hete szakítottunk.. 3 hónapig voltunk együtt, aztán egyik percről a másikra "kiszeretett" belőlem... azóta egy gyökér velem............ és bele szeretett legjobb haveromba.. az meg már le se szar engem.... az iskolában mindenki lenéz, elnyom.... hiába indult jól minden, egyszer csak "puff" és vége lett......... testileg lelkileg a padlón vagyok, és nem tudok felkelni... túl sok dolgom van, és kevés az időm.. jó pár napja ismét csak 3-4 MAX 5 órákat alszom.. tegnap fél 10kor elaludtam végre, erre ma reggel 4:30kor felkeltem arra, hogy hányingerem van. 4:50ig bírtam, aztán 4:50-től 5:04-ig kb csak hánytam gyomorsavat...... tanácstalan vagyok.. öngyilkos akarok lenni de nem merek.. valamiért félek tőle... de ha egyszer már nincs remény basszus...... nem értem..... minden egyre rosszabb.... most már egyedül TALÁN anyám és egyetlen lány ismerősöm van velem. mindenki más utál/leszar/elnyom stb..... ez nem élet... nem fogadom el magam, sem az életem..... privátban vegyük fel kérlek a kapcsolatot ha lehet...

2015. nov. 12. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!