Kérem hozzáértő segítséget. Nagyon fura érzéseim lettek?
Jó napot! A mai nap folyamán lefeküdtem délután egy óra kettore pihenni. Mikor felébredtem nagyon furcsa érzések környékezték, rossz érzések.. és úgy éreztem mintha már álmodtam volna ugyanezt..de nenvvagyok benne biztos..ilyen dejavu érzésem volt ezzel kapcsolatosan.
Ezt almodtam: furcsán kezdődött igazabol nem is tudom hogy hogyan a lényeg az hogy egy barátnőmmel vásárolni indultunk közben egy férfival találkoztunk aki vitt autóval de kitérőt tett egy faluba és ott mintha az internátusba kerültünk volna. Volt 2 egyforma csecsemő. Gyönyörű babák.egyből megszerettem dédelgettem. Közbe megérkezett a férfi aki amúgy nagyon furcsa volt, deformált és elvitte az egyik csecsemőt. Utána mentem. Egy hatalmas mélygarázsba tálaltam magam. Már a másik csecsemő se volt meg hanem feküdtek egy asztalom és drótok és csövek voltak a bőrük alatt főleg a fejükön. El voltak deformálódva. Kiszakítottam a sok kábel közül az egyiket hogy megmentsem és a keze mb egy nagyon csúnya játék baba lett..eldobtam ijedtembe és a földre zuhanva zokogtam.
Kedves Kérdező!
Csak akkor figyelj az álmaidra, ha ÍRÓ akarsz lenni! Ahhoz viszont stabil idegrendszer, továbbá széleskörű műveltség és kellő mértékű intelligencia szükségeltetik. (A jól fejlett humorérzékről már nem is beszélve...) Máskülönben, HAGYD A FENÉBE az álmaidon való rágódást! Túl fiatal vagy még a lélektani önelemzéshez is!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!