Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért nem tudok elmenekűlni,...

Miért nem tudok elmenekűlni, amikor valami fenyeget?

Figyelt kérdés

Ha rosszat álmodok és pl: űldöznek ,akkor kívűlről látom magam ,ahogy nagy nehezen próbálok mozdulni de nem megy,mintha valami lassított felvétel lenne az egész.A legjobb példa ide még az,hogy egyszer azt álmondtam,hogy egy forgalmas út szélén vagyok és jön valami busz,hogy elüssön.Halottam a gondolataim,ahogy azt mondom magamnak,hogy menekűljek,de alig tudtam járni,mintha az vízben próbáltam volna futni...Még az álmomban is elfogott a düh.

Szerintetek ez mit jelent?

2015. dec. 18. 09:52
 1/5 TR75 ***** válasza:
Valamilyen frusztrációt, belső ellentmondást aközött, amit szeretnél és amit megtehetsz, esetleg valamilyen dologban tehetetlenséget?
2015. dec. 18. 13:40
 2/5 Legoman ***** válasza:

Figyelmeztető álom.

Arra hívja fel a figyelmet, hogy cselekedj, és merj nagyot lépni.

Képzeld el az álmod. Érezd megint benne magad, ahogy jön a busz feléd, te pedig lassan mész, majd képzeld el, ahogy hirtelen megindulsz és egyre gyorsabban mész, majd a végén épségben megúszod a dolgot.

Minden álmodat, ami visszatérő rémálom, annak a végkimenetelét érdemes mindig megváltoztatni képzeletben ébredés után, és folytatni az álmot.

2015. dec. 18. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Figyelemfelhívás lehet arra is, hogy a problémák elől nem elmenekülni kell, hanem szembenézni velük, és megoldani!!!
2015. dec. 18. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:

NE MENEKÜLJ!!!!

nagyon fontos.

Ez egy jelentős álom amiben egy leválaszott személyiség részed keresi veled a kapcsolatot.

Ha hagyod megtörténni amitől félsz az álom átlakul és a lehasított részed tud beépülni az ébrenléti személyiségedbe. Ezek nagyon fontos dolgok és az a tapasztalatom, hogy ez legjobban álomszinten tud végbe menni.

NE ÁLLJ ELLEN ÉS NE MENEKÜLJ!

bízz bennem én és még sokan mások is átmentek ezen. 10 éve foglalkozok álomkutatással.

2015. dec. 18. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Fuss, ahogy csak bírsz. Utána úgy is felbredsz.

Vagy kevesebbet vacsizz.

2015. dec. 18. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!