Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megfejtenék a kedvesem álmát?

Nagy istván198908 kérdése:

Megfejtenék a kedvesem álmát?

Figyelt kérdés

Jónapot. Edit vagyok istván párja

Az éjjel álmomban a már 10 éve halott nagyapámmal álmodtam hogy meghalt de mégis köztünk volt. Féltünk tôle ô nem emlékezett ránk, elkergetett a házból minketvagyis engem istvánt és a kisebbik lányát nénjémet, és azt mondta nem is emlékszem rátok ti meg kik vagytok?? elszaladtam, István édesanyjánál találkoztam ujra istvánnal akit az édesanja ölelgetett mert a nagyapám valamivel fejbeverte. Kis idô mulva már ujra mindhárman vagyis én istván meg nénjém visszamentünk nagyapámhoz, aki akkor már fogadottt minket. A lánya vagyis nénjém mondta neki hogy te halott vagy apukám! Ô pedig elre levette a poloját és mondta hogy Dehogyis.! Közbe pedig az egész teste és feje hullafoltos volt majd késôbb telibe szûrke lett mindene. A végén pedig ûltek istvánnal egy takaró alatt 1 feldíszített karácsonyfa melett, és istván annyit mondott neki nem is olyan rossz ember maga és adott 1 puszyt az arcára nagyapám pedig ekkor meghalt. Pedig istván a párom nem is ismerte nagyapámat..

Kérem fejtsék meg ez mit jelenthet válaszukat elôlre is köszönöm..

2015. dec. 13. 23:02
 1/4 anonim válasza:
Szimplán nem bírtad még feldolgozni a halálát, nem értem, hogy ez neked miért nem egyértelmű :o
2015. dec. 14. 01:07
 2/4 A kérdező kommentje:
ha nem tudsz helyes választ adni akkor ne ird ide a te hülyeségedet :)
2015. dec. 14. 15:36
 3/4 anonim válasza:
Akkor áruld már el h mire számítottál? Milyen lenne egy jó válasz? építsek á legalább 7 összeesküvés elméletet és a végén arra kössek ki h ez a világmindenség, a sátán v épp az isten üzenete? Vagy hogy képzelted el ezt?
2015. dec. 15. 19:32
 4/4 A kérdező kommentje:
mondjuk ugy h olyan választ kapok ami illik is a képbe :)
2015. dec. 30. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!