Megfejtenék a kedvesem álmát?
Jónapot. Edit vagyok istván párja
Az éjjel álmomban a már 10 éve halott nagyapámmal álmodtam hogy meghalt de mégis köztünk volt. Féltünk tôle ô nem emlékezett ránk, elkergetett a házból minketvagyis engem istvánt és a kisebbik lányát nénjémet, és azt mondta nem is emlékszem rátok ti meg kik vagytok?? elszaladtam, István édesanyjánál találkoztam ujra istvánnal akit az édesanja ölelgetett mert a nagyapám valamivel fejbeverte. Kis idô mulva már ujra mindhárman vagyis én istván meg nénjém visszamentünk nagyapámhoz, aki akkor már fogadottt minket. A lánya vagyis nénjém mondta neki hogy te halott vagy apukám! Ô pedig elre levette a poloját és mondta hogy Dehogyis.! Közbe pedig az egész teste és feje hullafoltos volt majd késôbb telibe szûrke lett mindene. A végén pedig ûltek istvánnal egy takaró alatt 1 feldíszített karácsonyfa melett, és istván annyit mondott neki nem is olyan rossz ember maga és adott 1 puszyt az arcára nagyapám pedig ekkor meghalt. Pedig istván a párom nem is ismerte nagyapámat..
Kérem fejtsék meg ez mit jelenthet válaszukat elôlre is köszönöm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!