Mit jelenthet ez az álom?
Egy téren sétálgattunk néhányan, és elkezdett sötétedni. Nézegettem az órám, mert egy bizonyos helyre oda kellett volna érnünk időbe, így hát elkezdtünk abba az irányba tartani, egy sötét utcán. Már csak ketten voltunk, én, meg egy srác, akit álmomban nagyon kedveltem, de élőben senki ilyen nincs a közelemben, mint ő. Elsétáltunk egy híd alatt, és a többiek, akikkel közbe újra találkoztunk, belekötöttek egy furcsa srácba, és az egyik lányt aki ott volt, durván megütötte, elesett. A srác azt mondta nekem, ez a fickó nem riad vissza a gyilkolástól, és meg tud ölni mindkettőnket. Én azt mondtam neki, simán elbánunk vele 2v1-be. De ő azt mondta fussunk, hát követtem. Majdnem utolért, de gyorsan felugrottunk egy buszra, és a hátsó ablakon láttuk, ahogy dühösen felénk néz. Mentünk néhány megállót, de a fickó ott volt, mintha várt volna minket, fel akart szállni, de az ajtó becsukódott előtte, és a busz továbbhaladt. Ezután elértem egy öreg, dohos lépcsőházhoz, bementem, és rövid séta után már a lakásunk előtt álltam (az életben egyébként családi házunk van, és nem ismerek olyan környéket ahol az álom játszódott). Bementem, elfutottam a szobámba, és érdekes mód a szobámba nyílt a hátsó bejárata a lakásnak. Mintha két aula/előtér lett volna, az egyik a nappaliból, a másik a szobámból nyílt. Bezártam az ajtót, anyám bejött, megkérdezte miért, mire kopogtak, anyám kinyitotta, de csak a postás volt...
Valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!