Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelenthet valamit ez a hosszú...

Jelenthet valamit ez a hosszú álom? Ha igen mit? (15f)

Figyelt kérdés

azért írtam oda a kort mert egy 15 évesnek másabbak a gondolatai meg úgy ált a gondolkodása stb mint pl egy húszon X évesnek. :D

Ez volt konkrétan az álmom:

egy összeomlott épület mellett ébredtem és mellettem mintha egy tank lett volna, ami egyszercsak lőtt egyet előre (nem tudom pontosan hogy hova). aztán próbálok felállni és elfutni onnan de nem megy, mintha el lettem volna törve a lábaim vagy ilyesmi. aztán néhány "katona" szerűség oda fut a tankhoz és elkezdenek ők is előre lőni és kettő segít nekem felállni, és (egy nagyon nagyon nagyon NAGYON hosszú futás, lövöldözés meg az isten tudja mi után) egy helikopterhez visznek engem, és amint felszállunk ketten leveszik a maszkukat és lefognak engem, és az egyik maszkos valamivel beolt (gondolom altató v ilyesmi lehetett mert elsötétült minden), és miközben ez történik megnézem mind a két embert, és az egyiket felismertem (egyik barátom), a másik pedig nem jut eszembe. amikor felébredek egy ilyen "elsősegélyes sátorban" vagyok, és mellettem áll egy katona, akitől megkérdezem hogy hol vagyok, és az kiszól hogy "Uram, felébredt!" és kimegy. aztán bejön a katona akit mondtam hogy felismertem. az elkezdett kérdezősködni, hogy "Hány éves vagy?" meg hogy "Tudod hogy én azaz mi kik vagyunk?" stb.. azt mondtam neki hogy 16 (amikor 15 vagyok de ez álmomban nem így volt), és hogy nem tudom. aztán elkezdte mondani, hogy "Rendben, akkor elmagyarázom. Az én nevem A- (A- egy ismerősöm, nem írom ki a teljes nevét.), és kb 2 éve ismerjük egymást. csak nem élőben találkoztunk. emlékszel már?" azt mondom, hogy nem rémlik semmi, mintha törölték volna az emlékeimet. és azt mondja, hogy "Csak memória zavarod van, el fog múlni. De most...." és ahogy ezt kimondta egy nagy robbanást lehetett hallani a háttérben és elkezdtek jelenteni neki hogy baj van, meg mit tudom én mi, aztán segített nekem "elmenekülni" a lábaim miatt, és eltaláltak minket egy ilyen nagy.. izével.. :D mintha egy tankkal találtak volna el pl vagy ilyesmi. az a lényeg hogy nagy lövedék volt. aztán felébredtem, kimentem és ittam kicsit, és leírtam ezt az "álomnaplómba". (egy könyv amibe leírom az álmaimat. az összeset :D ) aztán vissza mentem, lefeküdtem és azt álmodtam hogy egy teljesen ismeretlen városban repülök, tök jó érzés meg minden, aztán elkezdett esni fokozatosan az eső, és elkezdtem zuhanni. amikor földet értem felébredtem és elképesztő fejfájásom lett..

ezek jelenthetnek valamit? és ha igen, mit?

2015. dec. 6. 08:23
 1/1 anonim válasza:
Csak sok katonás filmrt néztél... Semmi értelme az egésznek, ez csak egy álom. Akkor lenne jelentősége, ha valahogy kapcsolatba lenne a valósággal. ( álmodsz valamiről, amit a lelked legmélyén szeretnél). Nekem sokszor van ilyen, ezeknek van jelentőségül, de ez csak egy álom.
2015. dec. 6. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!