Miért van ez az álmomban? Mit jelent? Lehet valami valóság alapja?
Nemrég volt egy fiú, akibe szerelmes voltam, de nem jött össze, ezért a fiú már nem érdekel. Viszont egy másik fiú megtetszett. Az álmaimban ezzel az új fiúval már majdnem le is feküdtünk, de benyitott a régi fiú, és amikor mindenki felfogta mi történt a régi fiú nekiugrott az újnak azt üvöltve, hogy:Te szemét barom!
Az álmomban mindig benne vannak, de mindig a régi ugrik neki az újnak. Mindig konfliktusuk van, és általában én vagyok az oka. De van amikor jelentéktelen dolgokon is összevesznek, pedig a valóságban nagyon jó barátok! Az álmaimban mégis, mintha a régi fiú kisebbségben érezné magát, mindig neki ugrik a másiknak. Van valami köze a valósághoz? Allítólag tetszem az új fiúnak, és a réginek is tetszem/tetszettem. Szerintetek?
Az álmainkat a tudatalattink és a vágyaink generálják. Ha bármelyik sráccal összejönnél szerintem megszünnének.
Ha másik út érdekel, akkor ott a tudatos álmodás, mint lehetőség. (youtube, Hatlábú farkas: A tudatos álom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!