Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van ez az álmomban? Mit...

Miért van ez az álmomban? Mit jelent? Lehet valami valóság alapja?

Figyelt kérdés

Nemrég volt egy fiú, akibe szerelmes voltam, de nem jött össze, ezért a fiú már nem érdekel. Viszont egy másik fiú megtetszett. Az álmaimban ezzel az új fiúval már majdnem le is feküdtünk, de benyitott a régi fiú, és amikor mindenki felfogta mi történt a régi fiú nekiugrott az újnak azt üvöltve, hogy:Te szemét barom!

Az álmomban mindig benne vannak, de mindig a régi ugrik neki az újnak. Mindig konfliktusuk van, és általában én vagyok az oka. De van amikor jelentéktelen dolgokon is összevesznek, pedig a valóságban nagyon jó barátok! Az álmaimban mégis, mintha a régi fiú kisebbségben érezné magát, mindig neki ugrik a másiknak. Van valami köze a valósághoz? Allítólag tetszem az új fiúnak, és a réginek is tetszem/tetszettem. Szerintetek?

2015. dec. 1. 22:35
 1/2 István1979 válasza:

Az álmainkat a tudatalattink és a vágyaink generálják. Ha bármelyik sráccal összejönnél szerintem megszünnének.

Ha másik út érdekel, akkor ott a tudatos álmodás, mint lehetőség. (youtube, Hatlábú farkas: A tudatos álom)

2015. dec. 6. 11:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. dec. 7. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!