Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, hogy azt álmodom,...

Mit jelent, hogy azt álmodom, hogy kismama vagyok?

Figyelt kérdés
26 éves elmúltam. Két gyermekemet veszítettem el. (az első baba elhalt bennem operálni kellett, és mivel nem kaptam méh összehúzot a másodikkal elvetéltem) Nem azt mondom, hogy minden este, de legalább hetente egyszer azt álmodom, hogy kismama vagyok, vagy már a megszületett kislányommal vagyok aki csupa dús fekete hajú. (hozzáteszem zárójelben hogy nagyon szeretnénk már babát párommal)Előre is köszönöm a választ :-)
2015. nov. 29. 22:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezt találtam:

várandósnak, terhesnek lenni:

Fiatal lányok álmában: félsz a terhességtől, miközben fellángol az anyai ösztön is. Tudatalatt örülnél egy gyermeknek, de az eszed azt súgja, korai lenne még.

Felnőtt nők álmában akik már szültek: ha örömmel tölt el: boldogan vállalnál egy újabb gyermeket; ha félelemmel tölt el: a nehéz szülés rossz emlékei törtek felszínre, lehet hogy környezeted elvárná, hogy több gyermeked legyen, de te nem akarod vállalni.

Kívánom, hogy legyen szerelem kis babátok! <3

2015. nov. 29. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!