Mi lehet a jelentése ennek az álomnak? Nagyjából sejtem, de valaki aki ért hozzá, segítene?
Az éjjel nem aludtam valami jól. Nagyon sok negatív dolog ért 2 hónap alatt, sokszor azt érzem, hogy összeroppanok már a történtek súlya alatt.
Nem nagyon szoktam emlékezni az álmaimra, de tegnap éjjel azt álmodtam, hogy:
Egy fehér szobában ülök, és várok egy ajtónál, hogy behívjon az orvos. Amikor behívott, egy fiatal, csinos doktornő volt, aki ugyan nem az ideálom, de nagyon szimpatikus és kedves volt. A vizsgálatra nem emlékszem, csak már arra, hogy kötetlenül beszélgetünk a szobában, és már elég sok mindent megtudtunk egymásról (fél évvel volt idősebb nálam és valójában védőnő egy iskolában). A következő pillanatban egymás mellett fekszünk az ágyban, és ő ölel, mint akit soha sem akar elengedni. Egymás felé fordulva feküdtünk, ő szinte kapaszkodott belém, és én is öleltem, szorítottam magamhoz. Majd csókolóztunk, de ezen kívül semmi más erotikus/szexuális dolog nem történt. Aztán reggel lett, és az egyik régi általános iskolai osztály társamnak az apja (akivel a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápolunk) jött be az ajtón. Meglátott minket, majd kiment, de előtte mondta, hogy igyekezzünk, mert nemsokára kezdődik a tanítás. Erre ki idő múlva nyílt az ajtó, és a volt tanáraim (akik egy évig kollégáim is voltak) jöttek be egymás után az ajtón a szobába, ami addigra nevelői szobává alakult asztalokkal és székekkel, meg persze az egyik falnál az ággyal, amin feküdtünk.
Eléggé zavaros az egész, de a legintenzívebben az a rész maradt meg, ahogy ismerkedek a fiatal védőnővel és utána ahogy egymás mellet fekszünk az ágyban egymás karjaiban és csókolózunk.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!