Álomban kiesett a fogam. Jelentése?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem rég álmomban kiesett egy alsó és egy felső rágófogam. Gyökere nem volt. Mit jelenthet ez?2015. nov. 1. 17:44
1/10 anonim válasza:
Azt, hogy holnap ne menj iskolába mert fog nélkül jössz haza
2/10 anonim válasza:
hm, ez eléggé gyakori. ha jól sejtem ez azt jelenti hogy álmodban kiesett egy alsó és egy felső rágófogad.
3/10 anonim válasza:
Ha egészséges: nagy önbizalom, magabiztosság,szexuális erő, kiegyensúlyozottság. Ha kiesett: félsz az elmúlástól, az öregedéstől, feleslegessé válástól, magánytól, jelentheti rokon halálát is. Férfiaknál a kiesett fog: félelem a férfiasság elvesztésétől. Nőknél a kiesett fog: félelem szüzesség elvesztésétől. Mindenképp valami fontos értéknek az elvesztését jelenti. Ha törött: Tiszteld az öregek tanácsait! Ha romlott: önbizalom hiánya, ne hanyagold el önmagad! Ha kihullott sok vagy minden fogad: félelem, szorongás. Ha ez utóbbi visszatérő álomként jelentkezik: nagyfokú szorongás. Akinek nincs: kiszolgáltatottság.Ezüst fog: lustaság. Arany fog: sznobság, butaság, de gazdagság is.
4/10 anonim válasza:
Ha tejfogak, akkor azt, hogy hamarosan kinőnek a csontfogaid - ez a növekedés egészséges része.
Ha csontfogak, akkor nagy gáz van. Azonnal menj fogorvoshoz.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerencsére minden fogam egészséges. 22 L
2015. nov. 1. 19:47
6/10 anonim válasza:
22 éves vagy, és még potyognak a fogaid? Az nem normális (de NAGYON nem), akkor se, ha csak tejfog - ilyenkor ez már nagyon későn van. Én valahol 14-16 év között voltam, amikor az utolsó tejfogaim kiestek, és már arra is azt mondták, hogy későn volt - kellett aztán egyéb okok miatt is fogszabályzót viselnem. Mindenesetre: irány a fogorvos!
8/10 anonim válasza:
A valóságban halál esetet jelent.
9/10 anonim válasza:
En ugy tudom, hogy felelem a kontroll(vesztes)tol.
10/10 anonim válasza:
Néhány szólás fogakkal:
Fogamhoz verem a garast.
Fogas kérdés.
Annyi,mint fogamon a bőr.
Foggal,körömmel.(küzd)
Ott hagyta a fogát.
Mintha a fogát húznák.
Foghíjjas.
Mindegyik szólásunkban az érvényesülés jelenik meg.
Úgy érzed,érvényesülésedben komoly akadályaid vannak.
Ne arra figyelj,hogy mások mit gondolnak rólad,hanem,hogy büszkén nézhess a tükörbe önmagadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!