Már másoktól is kérdeztem és persze anyámtól is de ők sem tudják.
Már lassan 3 éve mikor eljutok oda hogy álmodok, az álmomban mindig menekülök, futok egy nagyon gonosz valaki elől, ez a valaki minden álmomban meg ől, de nagyon brutálisan és sokszor ezt át is érzem a fizikai testemen.
Mindig máshol és máshogy ől meg engem, de mindig ugyan az a személy, és ez megy már 3 éve, azóta nem álmodtam semmi jót se, csak ezeket a brutál álmokat.
16 vagyok, és 13 évesen kezdődtek ezek.
Mit akar jelenteni hogy folyton meg ől ugyan az a személy és hogy soha sem úszom meg?
Lehet esetleg szorongás a háttérben?? Mivel az iskola nagyon leterhelő tud lenni, vagy esetleg más magánjellegű dolog nem állhat mögötte? Pl szülők válása, megfelelési kényszer, stb.
2015. nov. 7. 23:25
12/17 Missi_Key válasza:
ismered a személyt?
2015. nov. 8. 02:35
13/17 anonim válasza:
"ez a valaki minden álmomban meg ől"
tudat alatt a nyelvtantudásod üldöz. Rá akar venni, hogy tanulj.
2015. nov. 8. 18:08
14/17 anonim válasza:
Az álmod az agyad kivetülése az tudatalattidnak. Olykor egy üzenet. Az álmodat te irányítod. Ha álmodban is tudsz róla, hogy most épp álmodsz, és valójában a puha ágyadban szundítasz, akkor onnantól kezdve azt csinálsz amit akarsz. Csak a képzeleted szab határt, a lényeg, hogy rájöjj, hogy álmodsz. Keress rá a tudatos álomra, és próbálgasd, gyakorold a módszereket, idővel el tudod sajátítani, ha komolyan érdekel. Márpedig ha az agyad évek óta szórakozik veled, akkor megér rááldozni néhány hónapot. Talán még erre sem lesz szükség, és ha legközelebb álmodsz, akkor ez a pár sor eszedbe jut. Vésd az eszedbe, az a valaki te vagy, a tiéd, a te képzeleted szülte, és azt teszel vele amit akarsz.
2015. nov. 8. 20:20
15/17 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy te tervezel valamit, hogy csinálni akarsz az életben valamit, foglalkozni akarnál valamivel, ha felnősz (továbbtanulás, szakma választása), miközben valaki a családodból mindig lebeszél róla, akadályt gördít eléd, hogy erre te nem vagy alkalmas? Ha nincs ilyen akkor saját kétségeid gyötörnek a jövődet illetően, ha van, akkor az illetővel beszéld meg, hogy ne legyen a kerékkötőd.
2015. nov. 9. 09:41
16/17 anonim válasza:
Nyugi itt egy tipp!ezt olvasd át feltétlenül én nagyon sokszor álmodtam rosszat.DE Amióta este lefekvés elött WC re megyek utána iszok egy pohár vizet azóta cuki kedvenc lovaimmal álmodok
Jamie Frogsmith igazi nevemen Luca
2015. nov. 10. 16:34
17/17 anonim válasza:
Kevés utolsó, a végén ne h csillámpónival álmodjatok a kérdezővel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!