Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet egy ilyen álom?

Mit jelenthet egy ilyen álom?

Figyelt kérdés
A volt barátnőmmel álmodtam.Már kb 4 éve véget ért a kapcsolatunk de én még mindig érzek iránta valamit.Ő már hosszú ideje párkacsolatban él,és én álmomban elé álltam és szerelmet vallottam neki,de közben el is sírtam magam és ő is.Ez után ő a jelenlegi kapcsolatában bizonytalan lett.

2015. nov. 6. 14:41
 1/3 anonim válasza:
Érdekesek ezek az álmok. Igazából nem tudok a kérdésedre válaszolni, de pl. én mai napig sokat álmodok egy általános iskolás szerelmemről. Plátói volt (szerelmet vallottam ugyan, de kikosarazott simán), tehát sohasem jártunk. Van olyan hogy egymás után több éjszakán is róla álmodom. Mindig a legtisztább szerelem van köztünk. Olyan erős, amit igazából a való életben sosem tapasztaltam senkivel, és be kell vallanom, rossz utána felébredni. Most 30 vagyok, tehát azért nem most volt az általános iskola.
2015. nov. 6. 19:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem is elég régi ez már...és nap mint nap kísér...de bátorságom nincs elé állni és a szemébe mondani a dolgokat..."Valahol úgy tartják ha lefekvés előtt rád gondolt valaki,azzal fogsz álmodni" bárcsak igaz lenne :')
2015. nov. 6. 23:19
 3/3 anonim válasza:
Hát igen :)
2015. nov. 6. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!