Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Meg tudjá valaki fejteni?

Meg tudjá valaki fejteni?

Figyelt kérdés
Az éjszaka azt álmodtam,hogy a szomszéd srác átjött kölcsön kérni egy DVD filmet és oda adtam neki.aztán egy köves úton voltunk a párommal és rohant felé két csitri és ráakartak mászni én meg ott álltam tőlük egy méterre.aztán egy ruhaáruházba teremtünk a párommal ahol ábrándoztam hogy mennyi ruha van és elloptunk egy felsőt.aztán a sötétbe futottunk egy göröngyös erdőbe egy sereg kutya elől . És már máskor is láttam ezt az erdőt álmomba,ugyanugy kutyák üldöztek és az erdő másik felén amerre futottunk egy fa bódé és egy tó van . Valaki tudja esetleg hogy ez mit jelenthet?
2015. okt. 14. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom kisilabizálni, mi a kérdés! Talán, ha helyesírási hibák nélkül írnád le, menne!
2015. okt. 14. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Féltékeny vagy.
2015. okt. 14. 10:43
 3/4 Bastee ***** válasza:
100%

Mivel az éjszaka folyamán álmodtad, azt jelenti, hogy esténként alszol. Mivel a sztoriba nem illik a szomszéd srác, de mégis megemlítetted és egy apró jelentéktelenség miatt bukkant fel, így titkon tetszik neked. NE titkold! :)

A csitrik futnak a pasidhoz, nyilvánvalóan féltékeny vagy, és ezzel még könnyítesz a lelkeden is, mert neked meg tetszik a szomszéd srác. Telhetetlen vagy, és pénzéhes, szeretnél menő lenni, és ezért lopni is képes vagy. Ez a véredben van, ne fuss előle, de értékeld át ezt a kérdéskört. A kutyák a mélyen rejlő bűntudatod, bár sosem ér el, mert annyira mélyen van. Az erdő sosem göröngyös, valójában a szó mást jelent, viszont ha ez egy sűrű göröngyös erdő, ez maga az élet...

Miután átrágod magad az élet sűrűjén, ilyen felfogás mellett azt veszd észre, hogy egy tóparton, egy fa bódéban fogsz megöregedni. :/ Sad story :(

2015. okt. 14. 10:48
 4/4 anonim válasza:
100%
Ez a féltékenység jele. A srác valójában a barátnőd akarja kölcsön kérni és a lányok is azért ugranak rá. A második rész büntudat, valami amiért titeket elítélnének. A tó és a víz rossz jel. Én ezt mondanám.
2015. okt. 14. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!