Miért álmodok mindig vele?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy rengetegszer álmodok egy olyan fiúval, akivel régebben randiztam egyszer. Nem volt semmiféle kapcsolatunk, összesen kétszer találkoztam vele, akkor nagyon tetszett, aztán az egésznek vége lett, mielőtt elkezdődhetett volna bármi is. Tudni kell, hogy egyikünk sem akart véget vetni ennek, egy külső behatás miatt alakult így. Ennek már 2 éve. Azóta voltak kapcsolataim, mégis furcsa, hogy rég nem hallottam a srácról, azonban sokszor vele álmodok és nem az exeimmel. Nemrégiben egy fiú miatt szomorkodtam és sírtam, este mégsem vele álmodtam, hanem ezzel a fiúval, pedig rég nem gondolok már rá. Miért lehet ez?2015. okt. 14. 00:29
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem volt, még csak csók sem.
2015. okt. 14. 00:34
4/5 anonim válasza:
##
nem tudtad feldolgozni ezért. De ez nem rossz dolog.
5/5 anonim válasza:
LEhet még lelkileg nem engedted el , az is lehet , hogy ő is veled álmodik , szóba kerülhet szerintem az is hogy össze vagytok kötve és ezért. Szerintem lehet megérné újra felvedd vele a kapcsolatot , persze csak ha szeretnéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!