Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Tegnap este volt egy bizar álmom, mit jelenthet?
Azt álmodtam, hogy a srác aki eléggé bejön nekem rámhajtott, de ez nekem valahogy nem volt olyan jó mint kellen. Elég gyorsan mentek a dolgok megfogta a kezem, megcsókolt és sétálgattunk. Behívott az egyik öltözőbe valamit mormogott magában megindult felém és azt mondta, hogy ő ezt nem tudja megtenni. Csodálkozva kérdeztem, hogy mit? Válasza az volt, hogy van egy férfi aki megzsarolta azzal, hogy ha nem hajt rám és nem erőszakol meg akkor...
Itt befejeződött.. Mióta felébredtem nem tetszik a srác.. Miért van ez?
2015. okt. 11. 22:24
2/7 A kérdező kommentje:
Igen.
2015. okt. 11. 22:32
3/7 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy le fognak sittelni, és ott rohadsz életed végéig... Nem elég egyértelmű?
4/7 anonim válasza:
Szeretted a fiút és most egy álom miatt utálod?
5/7 A kérdező kommentje:
Nem utalom, csak nem olyan eros az erzelmem iranta, mint eddig.
2015. okt. 11. 22:37
6/7 anonim válasza:
Mi változott meg? Biztos van tartalma az érzéseidnek.
És nem csak érzel valamit és ösztönösen engedsz neki.
7/7 anonim válasza:
Nem olyan eros az erzelmem iranta, mint eddig??? Egy alomtol?? Höhh!! Megsértselek? Inkább nem írom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!