Mit jelenthet ez az álom (nagyon beteg)?
Nagyon hosszú álom volt, hogy hogy kezdődött már nem emlékszem.
Amikortól emlékszem, hogy éppen kutyasétáltatásból értünk haza párommal. Már sötét volt. Az udvaron voltam, a párom előre ment nyitni az ajtót, a kutyák szaladgáltak az udvaron, én pedig mentem lemaradva a párom után. Aztán hirtelen az egész udvart betöltötte a piros-kék fények villódzása. Kinéztem a kerítésen és a szomszédhoz jöttek rendőrök és mentősök. Oké, elndultam megint az ajtóhoz a párom után, ő már a lakásban volt. Ekkor nagy kiabálás támadt az utcán, elindultam vissza a kapuhoz, látom, hogy nyitva van. Elfelejtettük bezárni és a kutyák kimentek. Mindenki megijedt tőlük. Kirohantam, szóltam, hogy az enyémek, ne féljenek, ne bántsák őket. Akkor megnyugodtak, én behívtam őket. Becsuktam a kaput, hívtam magammal a kutyákat és elindultam befelé a kapu kulcsért. Itt még minden oké volt, a kutyákkal együtt bementem, bezártam őket és elindultam a kapuhoz a kulccsal. Már megint nytva volt és a kutyák kint voltak, a rendőr már terelte befelé őket, mert tudta hozzám tartoznak. Én viszont tudtam, hogy már bevittem őket és nem értettem, hogy teremtek odakint megint. Akkor már kezdett furán félelmetes lenni az egész. Behívtam megint a kutyákat és mikor kinyitottam az ajtót ott álltak bent a kutyák, miközben kint is volt velem ugyanolyan kettő. De közben a kapu megint kinyílt és a rendőrök megint kettőt betereltek. Eközben kijöttek az eredetiek bentről. Hat kutya szaladgált az udvaron. Iszonyúan féltem attól, hogy ez nem normális, ez nem történehet meg. Melyikek a mi kutyáink és a többiek micsodák?!
Közben megjelent egy ismerősöm, a rendőrök már eltűntek.
Azt mondta, hogy úgysem tudnánk ennyi kutyát fenntartani, de ezt ami történt senkinek nem mondhatjuk el, mert nem hinnének nekünk és hülyének néznének, tehát meg kell ölni a másik négy kutyát. Olyan határozottan kijelentette, hogy ott álmomban tudtam, hogy ez az egyetlen megoldás. Elkezdtem zokogni. Imádom a kutyákat, az enyéimet főleg. Nem tudnám bántani őket. Rettegtem, iszonyodtam és nagyon kétségbe voltam esve. Attól is, hogy már sose jövök rá melyik a két igazi kutyám.
Akkor az az ismerősöm és a párom kitalálták, hogy menjünk el bulizni, majd ha visszaérünk eldöntjük mi legyen, addig gondolkozunk rajta. Nem is értettem, hogy lehet ilyen helyzetben bulira gondolni, de már indultunk is. Én egész úton csak kóvályogtam, a kutyákon gondolkoztam, szorongtam.
Itt ezen a részen már minden homályos, pedig ez is hosszú rész volt.
Aztán már otthon voltunk megint, az ismerős már nem volt sehol és csak a mi saját két kutyánk várt otthon. Akkor már nem is gondoltam a többi kutyára.
Hajnal volt már ekkor. Éppen hazaértünk, még felöltözve voltunk mikor kintről fura hangot hallottam. Odaléptem az ajtóhoz hallgatózni. Akkor már közel volt a hang. Egy medve volt. Megállt az ajtó előtt, hallottam a fújtatását. Megkaparta az ajtót.
Na ekkor megint elkezdtem rettegni, hogy basszus ez be akar jönni. Na most végünk. Az ajtó is gyenge, mellette az ablak elég alacsonyan van, hogy betudjon jönni. Nem lesz hová menekülni. Megfogtam az ajtókilincset, hogyha le akarná nyomni tartom amíg bírom. Közben intettem a páromnak, hogy csendben legyen és a kutyáknak is intsen.
Gondolkoztam merre lehet a kulcs. A medve elkezdte lenyomkodni a kilincset és rá-rá vágni az ajtóra a mancsával, közben bömbölt is. Az adrenalin szintem az egekben volt már. Azon pörgött az agyam, hogy menekülhetnénk el mindannyian.
Ekkor oldalra nézek és látom a párom kezében kávé,másikban telefon, szájában lóg a cigi. Hát nem igaz, hogy leáll kávézgatni, mikor bármikor meghalhatunk. Rám nézett, tudta mire gondolok, suttogja, hogy hív segítséget, a kávé meg kell, hogy kijózanítsa.
Közben a medve elindult a konyha ablak felé. Féltem, hogy be fogja törni. Suttogtam a páromnak keresse a kapu kulcsot és ha betör a medve rohanunk kifelé. Nem találta. Közben a medve tovább ment az ablaktól és a kulcs is meglett.
Ekkor nagy zörgés a tároló felől, ami a konyha mellett van. Ott persze fal van, de medve áttört rajta. A párom és a kutyák a konyhában voltak én még mindig a bejárati ajtónál. A zörgést ők is meghallották, meg is jelent a medve feje már a tároló ajtajában.
A kutyák már ugrottak is oda,pont amitől féltem.
Ordítottam nekik torkom szakadtából, hogy kifelé azonnal, szerencsére hallgattak rám, én feltéptem a bejárati ajtót és rohantunk a kapuhoz. Közben pörgött az agyam, már világosodik, kint forgalom van, a kutyákat mi van ha elütik, a kocsi kulcs bent marad. Mit csináljunk. Közben nem bírtam kinyitni a kaput elsőre, bénáztam mert remegett a kezem, a medve már elindult utánunk. Iszonyú rettegés. Kinyílt végre a kapu és közben megéreztem,hogy a nadrág zsebemben van a kocsi kulcs. Jöttek mentek kint a kocsik, muszáj volt visszahajtani a kaput, hogy ne üssék el a kutyákat. Én rohantam a kocsihoz, ami még sosem volt ilyen messze. Tudtam álmomban, hogy ilyen nincs. Soha nem parkolok ilyen messze, de most ott kell lennie, nehogy sikerüljön túlélni ezt az egészet.
Kinyitottam , de az se ment persze elsőre a kéz remegés miatt. Már ordítottam is nekik, hogy induljanak. Oké elindultak, az egyik kutya felém szaladt, de a másik az ellenkező irányba,ahol pont jött egy kocsi. Üvöltöttem neki, hogy hozzám jöjjön, miközben üvöltöttem láttam, hogy a párom még mindig a nyitott kapuban áll, a kávé, telefon még mindig a kezében. Nem figyel és a medve már mögé ért. Miért kell kávéznia, telefont nyomkodnia ahelyett, hogy menekülne?! Az első kutya aki felém futott megállt félúton, mert közben a többieket várta. Még mindig üvöltözök, a páromnak, hogy mögötte, a kutyáknak, hogy jöjjenek már.
Na csak befutott hozzám a két kutya, beugrottak a kocsiba, közben a párom is feleszmélt, hogy fusson ő is, sikerült mindannyiunknak beszállni a kocsiba úgy, hogy a medve még éppen nem kapott el egyikőnket sem. Elhajtottam amilyen gyorsan csak bírtam és mikor már utcákkal arrébb voltam akkor felébredtem....
Ez?? Miért kell ilyen beteg dolgokról álmodnom és ilyen hosszan?
Ha valaki tudja még mit jelenthet, még ha nem is az egész káosz, de részleteiben, az segítene nekem kibogozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!