Volt itt már valakinek dolga a "vén banya" jelenséggel?
Figyelt kérdés
Ez olyasmi, hogy alvásparalízis közben egy szürke, öreg nő van a szobában. Felmászik az ágyon, fojtogatni kezdi a delikvenst, motyog stb.
Hát, én nem akarom megtapasztalni.
2015. szept. 12. 20:29
1/8 anonim válasza:
Én sem akartam, de a válós élet hozta úgy, hogy tapasztalatokat szereztem az ilyen perszónákkal.
3/8 anonim válasza:
Nem az anyosod volt az 1.???:D
4/8 anonim válasza:
Nem. Viszont olyanom volt, hogy mikor felébredtem, nem tudtam egyáltalán mozgatni a lábam és nem is éreztem. Nagyon megijedtem, képtelen voltam akarattal mozdítani csak a kezemmel tudtam megemelni. Vlsz elfeküdtem egy ideget. Aztán olyan 2-3 perc után elkezdett hangyázni és egyre jobban éreztem.
Ez a bénultság épp elég volt, semmilyen szottyadt, fojtogató banyával nem találkoztam és nem is akarok. Épp elég para hogy nem mozog egy testrészed amivel addig minden oké volt.
5/8 anonim válasza:
Nekem minden nap van alvásparalízisem, de már annyira megszoktam, hogy nem hallucinálok. Nagyon-nagyon ritka, de igen. Volt már dolgom vele, de sokkal inkább valami családtagit halluzok oda.
6/8 anonim válasza:
Én nemrég tapasztaltam meg életem első alvásparalízisét, viszont annyit olvastam már róla az interneten, hogy egyből levágtam mi ez és így nem ijedtem meg :D
7/8 anonim válasza:
Igen Andrea Merkel csinálja ezt Európával... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!