Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt itt már valakinek dolga...

Volt itt már valakinek dolga a "vén banya" jelenséggel?

Figyelt kérdés

Ez olyasmi, hogy alvásparalízis közben egy szürke, öreg nő van a szobában. Felmászik az ágyon, fojtogatni kezdi a delikvenst, motyog stb.

Hát, én nem akarom megtapasztalni.

2015. szept. 12. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Én sem akartam, de a válós élet hozta úgy, hogy tapasztalatokat szereztem az ilyen perszónákkal.
2015. szept. 12. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Mesélj egyes.
2015. szept. 12. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem az anyosod volt az 1.???:D
2015. szept. 12. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem. Viszont olyanom volt, hogy mikor felébredtem, nem tudtam egyáltalán mozgatni a lábam és nem is éreztem. Nagyon megijedtem, képtelen voltam akarattal mozdítani csak a kezemmel tudtam megemelni. Vlsz elfeküdtem egy ideget. Aztán olyan 2-3 perc után elkezdett hangyázni és egyre jobban éreztem.

Ez a bénultság épp elég volt, semmilyen szottyadt, fojtogató banyával nem találkoztam és nem is akarok. Épp elég para hogy nem mozog egy testrészed amivel addig minden oké volt.

2015. szept. 12. 21:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem minden nap van alvásparalízisem, de már annyira megszoktam, hogy nem hallucinálok. Nagyon-nagyon ritka, de igen. Volt már dolgom vele, de sokkal inkább valami családtagit halluzok oda.
2015. szept. 12. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nemrég tapasztaltam meg életem első alvásparalízisét, viszont annyit olvastam már róla az interneten, hogy egyből levágtam mi ez és így nem ijedtem meg :D
2015. szept. 12. 23:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen Andrea Merkel csinálja ezt Európával... :DDD
2015. szept. 13. 10:14
 8/8 anonim ***** válasza:
ne parázz, nem tud ártani.
2015. szept. 13. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!