Valaki? Ez mit jelent?
Szoval azt almodtam, hogy annak a fiunak akibe szerelmes vagyok, bevallom az erzeseimet. Ő vegul is nem mond semmit, szotlanul all, es nem felel. Az arckifejezesere es a helyszinre nem emlekszem.
Valoban szetelmes vagyok bele, es mar azon is gondolkoztam hogy megmondom neki.
Szerintetek mit jelenthet?
Ja es bocsi hogy nem raktam ekezeteket
Semmit.
A férfi a vadász, aki becserkészi a nőt.
Fordítva olyan, mintha a vadnyúl a vadász lábai előtt lőné főbe magát.
Igen szerintem is mondd el neki!! Ez egy jel is lehet!!! :) Úgyhogy hajrá!!! :)
Mennyire ismeritek egymást?
Jaaj köszönöm a válaszokat! :)
Ismerjuk egymást mar vagy 2 éve, de csak ismerős/gyengébb barát szintjén vagyunk. Ès szerintetek hogy monjam el neki??? Tudom hogy ez mar nem az a kategoria de ha mar itt vsgyunk akkor mar leirom. Az a baj hogy o egy evvel felettem jar a suliban, es amikor latom, mindig korulotte van egy csomo fiu, es elottuk meg nem akarom. Nem tudom. Szerintetek az ugy jo ha uzenetben irom meg neki? Es ezt meg az is bonyolitja hohy elvileg az egyik osztalytarsam teszik neki...de ezt nem tudom biztosan. Nekem is irt aranyosakat, de nem tudom hogy tetszek-e neki, mert eddig uzenetben mindig en kezdemenyeztem a beszelgetest. De amikor neha tarsasag nelkul van es ugy talalkozunk, akkor o kezd el velem beszelgetni.
Szoval nem tudom.
Legyszi segitsetek!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!