Mit jelent ördögűzéssel álmodni?
Mielőtt bárki jönne a rossz kommentekkel, hogy nem kell sokat inni lefekvés előtt.....stb semmi ilyen nincs.
Életemben elsőnek álmodtam ilyet és nem értem. Filmet nem nézek, pár napja szinte alig csinálok valamit.
A lényeg, hogy egy megszállott lányt láttam. Egy hatalmas házban. Az érdekes, hogy sok embert bántott, de engem nem.
Köszönöm a válaszokat.
Ház
- Ismeretlen ház, amelyben eltévedsz: gyermekkori bizonytalanságod valami felelevenítette. Ismeretlen ház, amiben otthonosan érzed magad, érdekes helyeket és embereket találsz benne: barátságos természet; kis szerelmi bonyodalom, bánat, amiből könnyen kikerülsz.
Ablaktalan ház: nagyon félsz, hogy kiismernek, megtudják titkaid; ügyetlenül hazudsz.
Emberek
Sok ismeretlen ember között lenni: ha félsz közöttük: túlbecsülöd magad, ha kellemes a társaságuk: előrelátó természet.
2:
Nagyon szépen köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!