Legdurvább rémálom?
Figyelt kérdés
Mi volt a legfélelmetesebb, legbrutálisabb rémálmod? Ha több is volt, mindet szívesen meghallgatom. :)2015. aug. 23. 00:37
11/11 anonim válasza:
Ez igy nem ijesztő de akkor valamért nagyon féltem tőle
Egy sárga arcot láttam ami tele volt bacikkal,de nem annyira durva nem is volt durva csak én mindentol tudok félni
Több olyan volt hogy leütnek egy kutyát hogy eltudjak menekülni vagy kiabálok hogy várj meg de akkor leblokkolok és nem tudok mozogni és akkor felébredek
Ez a legijesztőbb
Kirándulás az egész suli volt táska a hátunkon és biciklivel
Nem olyan lényeges dolgok a táskábam és bicikli nem a miénk
Kisváros volt egyszer csak mondja o.társam hogy menjünk meg ott van Annabelle erre benéztem az ablakon és ott volt,ült egy széken
Aután mindent ott hagyva felültünk egy buszra és követett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!