Ez az álom szerintetek mit jelenthet?
Azt álmodtam,hogy egy tengerbe voltam és hal,és meg kellet találnom Némót (a halat) és úgy megtalálni,hogy keressem meg.Azt hittem megtaláltam de csak egy levél volt.Utána meg azt álmodtam,hogy már Naruto vagyok és láttam,hogy ott van az akatsuki.Ott volt egy megiézett nőstény kígyó vele kellet megküzdenem.Utána meg felajánlotta,hogy segít.(De nem tudom,hogy miben,lehet,hogy a szökésben.)Én meg elfogadtam,és a szájába bele kellet mennem,és amikor kinyitotta már más helyszínen voltam.(Már nem emlékszem,hogy hol.)És valaki meg azt mondta,hogy:
"Te vagy a legnagyszerűbb ninja."
(Csak a hangot hallottam.)És itt véget ért az álom.
Tenger
-Általában a félelem jegye. Tenger, ha háborog: büntetéstől való félelem; gyermekálomban: szigorú környezet. Békés tenger: szomorúság, olyan bánat, amihez ragaszkodsz. Kék tenger: féltékenység: Tenger, amelynek szokatlan színe van: indulatosság, goromba természet. Tengerben fürdeni: szabadságvágy; tengerben félelmet, iszonyatot érezni: önállótlanság. Tengerpart: döntésképtelenség, habozás.
Hal
- Szerelmi vágy.
Díszhal: viszonzatlan szerelem, hideg partner. Óriás hal: elégedetlen vagy magaddal, ugyanakkor hajlamos vagy a nagyképűsködésre, dicsekszel. Döglött hal: kudarc. Halpikkely: pénz. Hal, ami beszél: lassan múló fájdalom.
Levél
Magányosság. Falevél: ha zöld - megbocsátasz; ha őszi - mellőzöttnek érzed magad.
Kígyó
- Csábítás, amelynek szívesen engedsz, ha nem éppen Te vagy a csábító. Kígyó, ha rémületet, iszonyt ébreszt, - nők álmában: nem kívánt szex, rossz partnerkapcsolat. Férfiak álmában: elutasított vágyak, küzdelem, amelyet önmagaddal folytatsz. Kígyó, ha kedvesnek, szépnek látod, nem félsz tőle - nőknél: tényleg egyenértékű a férfiakkal és ezt nem szólamokkal, munkahelyi hangoskodással bizonyítod. Férfiak álmában: jó önismeret, kiváló feladatmegoldó képesség. Kígyó, ha az ágyadban találod: olyan érzelem, vágy, amit nem érzel a sajátodénak. Kígyó, ha megmar: - nőknél szerelmi csalódás, elhagytak, pedig Te - úgy hiszed - mindent megtettél. Férfiak: álmában: titkos, kínzó vonzalom. Kígyót ütni: megölni: nőknél: agresszivitás, utálod a férfiakat, úgy gondolod, kihasználnak; szexualitást eszköznek tekinted, amellyel célt lehet érni. Férfiaknál: bűntudat, szorongás. Kígyó, ha rádtekeredik és nem szabadulsz tőle: gyötrelmes szerelem. Kígyó, ha hozzád ér és hidegsége, érintése kellemes érzést kelt: anyagi előnyökért létesített kapcsolat hogy finom legyek.
Száj
Kitátott, fenyegető száj: igazságtalanul kapott letolás.
Hang
- Oktalan gyanú, féltékenység. Ismeretlen forrásból jövő, messziről hallatszó hang: elfogadhatatlan magyarázat. Hang, amit egészen közelről hallasz, feloldhatatlannak tűnő ellentmondás; idegennek érzett gondolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!