Meghalni álomban?
Figyelt kérdés
Nagyon furcsa volt: két rendőrnek álcázott bérgyilkost engedtem be a lakásomba akik nem voltak hajlandók igazolni magukat. 4-en ültünk egy asztalnál a 2 rendőr az egyikük nő, anyukám és én.
Aztán a férfi rendőr elővett egy pisztolyt, de azt mondta, hogy nem fog megölni, mert "majd én megölöm saját magam". Aztán lassan háromszor fejbe lőtt mégis.
Néhány napja volt egy elég durva konfliktusom egy barátommal nem bírt magával, rendőrt akartam rá hívni. Az álom közbe azt éreztem, hogy ez az ő "bosszúja".
Az álom közbe kívülről láttam magam, mondtam anyámnak hogy ne jöjjön hozzám nehogy baja legyen, ő pedig nagyon szenvedett.
Mi lehetett ez? :O
2015. aug. 22. 08:30
1/7 A kérdező kommentje:
Korábban sosem haltam meg álmomban
2015. aug. 22. 08:31
3/7 A kérdező kommentje:
Hát igazából semmi mélységes vagy spirituális dolgot nem éltem meg, azzal foglalkoztam, hogy anyám távol maradjon ne essen baja, csak a 3. lövésnél haltam meg, akkor fel is ébredtem, de tudtam hogy a harmadik lövésre fogok meghalni. A harmadik után néhány másodpercig amolyan "állókép" volt aztán felébredtem
2015. aug. 22. 13:44
4/7 anonim válasza:
Az ha azt álmodod, az azt jelenti hogu sokáig élsz.
Tehát nincs miért aggódni.:D
6/7 Heni0516 válasza:
Nem akarok bunkó lenni, de ha látod magad meghalni álmodban, akkor psichopata vagy... Nem én találtam ki de azt hiszem a Discovery-n mondták
7/7 A kérdező kommentje:
:DD Ez jó néha azt kívánom bárcsak az lennék legalább sikeresebb lennék a nőknél :P
2016. jan. 31. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!