Mit jelenthet a kézfogás egy álomban?
Figyelt kérdés
Ma éjszaka különös álmom volt. Saját magamat láttam gyerekként, és megfogtam a felnőttkori bal kezemmel a gyerekkori balkezemet, hogy vigyázzak ,,magamra,,. És beszélgettem is magammal.2015. ápr. 19. 10:34
1/4 anonim válasza:
Miről beszélgettetek?
Miért fogtad meg a kezed és mi éreztetek?
Hogy fogtad meg?
3/4 anonim válasza:
Lucifer annyira undorító és szánalmasak a hozzászólásaid.
Szkeptikus vagy,soha nem adsz érdemleges választ a kérdésre és minden második ehhez hasonló kérdésnél jössz a buta keresztkérdéseiddel,melyeknek a vége csak általad humoros beszólás lesz.
Tiszta szégyen vagy! Nem is értelek komolyan mondom,ezen élvezkedsz,mert másra nem tudok gondolni.
Irigyellek,milyen színes életed van :)
4/4 anonim válasza:
A kézfogás arról árulkódik, hogy az ezotéria valamilyen szénhidrátos kaját eszel, aminek sokszor nincs értelme, de az élet sokszor értelmetlen és értelmesnek hiszi magát az ember, miközben keresi a családját, de nem találja. Az álom sokszor megfontoltabb, mint az hinnéd, de ezzel most nem akarom azt mondani, hogy ne egyél sóskamártást, mert nem akarok beleszólni az étkezési szokásaidban, érted már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!