Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet mindig ezt álmodom?

Mit jelenthet mindig ezt álmodom?

Figyelt kérdés

Szóval elég bizar àlmaim vannak. Ami sokszor visszatér.

Ez a következő: az egyik ismerősömtől vàsàrolok kis zacskoban lévő drogot majd belövöm magamnak. Baromi jó érzés azt nem tagadom és egyre többet utàna. A mai àlmomban szexeltem is azzal aki adta a kis zacskot. Mit jelenthet ez?

2015. júl. 29. 07:55
 1/4 Legoman ***** válasza:

Szenvedélyeket, és függőséget valami iránt, ami egyre csak rosszabb lesz.

Ezenkívül jelenthet még kevés akaraterőt, és önmegtartóztatást.

2015. júl. 29. 10:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom talán drogos leszel vagy voltál ?
2015. júl. 29. 23:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Fiatalon használtam. De sose löttem magam. Gondjaim voltak a nyugtatökkal is. Lehet hogy csak vágyakozàs?
2015. júl. 30. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Nemhiszem. Különbséget kell tenni az álom és az álom emléke közt. Amikor az álom megtörténik akkor nem vagy éber, ezért nem tárolódik a memóriádban. Tulajdonképp mindig álmodsz, de nagyon ritkán emlékszel rá. Kvázi féléber állapotban keletkeznek belőle emlékek, amikor épp kezdesz felébredni de még kitart az álom, amikor éppen "betöltődnek" azok az emlékek, amikből felépül az, hogy ki vagy, hol vagy, mi a célod stb. Ilyenkor ezeket képeket csatolod az álomhoz, mert az agy éppen ahhoz nyúl ami ott van vagy a leginkább oda közhető.

Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor fiatal voltam,és úgy tanultam meg egy ismeretlen szót ami sehogy se ment a fejembe, hogy történetet kerítettem hozzá a szó betüiből és a történetet jegyeztem meg, és arról emlékeztem vissza a szóra.Pl cumulus-> Cica Ugrott a Mókus Után Loholva Ugy Szaladt. Ennek a mondatnak nincs értelme, és ugyanilyen katyvasz az álom is, de maga ahogyan a struktúra felépül annak viszont van. Az álomot illetően sem a képeket kell megpróbálni összerakni egy mondattá, mert annak nem lesz értelme, hanem arra kell rájönni ami a képek mögött van, de erre általában csak az képes, aki átélte.

2015. júl. 30. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!