Miért álmodtam cigivel az álmomban, amikor nem is
cigizek?
Figyelt kérdés
Egy 15 éves fiú vagyok, közelébe nem voltam még annak hogy cigizzek és nem is akarok utálom a szagát, egészségtelen és értelmetlen szerintem. Viszont az álmomban elmentem bringázni a barátaimmal és egy mcdonalds-ban leültünk éjszaka és csak arra emlékszem, hogy rágyújtottam egy cigire. Aztán még csomó másik helyen is és még annyira emlékszem hogy tudatosan rejtegettem a szüleim elöl. Vajon ez mit jelenthet?
2015. júl. 27. 00:50
1/8 anonim válasza:
mert kiszeretnéd próbálni,de tudod hogy káros.
2015. júl. 27. 00:53
2/8 anonim válasza:
Én meg sokáig azért nem próbáltam ki, mert az volt bennem, hogy ha eddig nem próbáltam ki, akkor már nem is fogom.
Pedig mindig olyan finom illata volt. Álmodtam is az ízével, pedig soha nem szívtam.
Aztán egyszer elmentem inni meg kipróbálni. Semmi bajom nem lett tőle, pedig többet is elszívtam meg véletlen majdnem lenyeltem :D
(hála istennek sikerült legyőznöm a hülye előítéleteimet is).
Egyszerűen semmire sem kell rászokni, de semmit sem kell tabunak tekinteni, csak ami hatása után beszámíthatatlan leszel vagy hosszűtávon káros.
2015. júl. 27. 00:57
3/8 anonim válasza:
Luci te ma néha olyan okosakat mondasz:))
2015. júl. 27. 00:59
4/8 anonim válasza:
Feltehetőleg azért, mert kipróbálnád, de benned van az. hogy káros meg ilyesmi. Egyébként én is így vagyok vele. Nem bírom a szagát és a füstöt sem, sőt az alkohollal is így vagyok. Ellenben a denevérember naponta több száz száll cigit is képes elszívni. Hát nem csoda, hogy ilyen mélyen hangja. Az alkoholt is vedeli rendesen. Egyszer egymás ellen harcoltunk, amikor szünetet kért, mert nagyon rá kellett gyújtnia egy száll cigire. Szerintem neki a tüdeje már rég bekrepált.
2015. júl. 27. 06:55
5/8 anonim válasza:
Én is egyszer azt álmodtam, hogy cigizek mikor még nem is cigiztem és pont olyan volt az íze, mint igaziból. Valószínűleg az is attól volt , hogy kíváncsi voltam rá, hogy milyen. Nálad is ez lehet, gondolkodtál már rajta. hogy mi lenne ha cigiznél?
2015. júl. 27. 08:47
6/8 anonim válasza:
Érdekes, hogy dohányzó ember álmában szinte soha nem fordul elő, de ha mégis valószínűleg le fogsz szokni róla. Ha felhagytál a dohányzással és cigarettáról álmodsz: az elhatározásod erős.
Nem dohányzó ember álmában a cigi: kielégítetlenség.
Én sem ajánlom, hogy kipróbáld. Dohányzó=mazohista.
Fizetnek azért, hogy több száz halálos gyilkoló méreggel tönkretegyék magukat és szeretteiket.
Egy értelmes éppelméjű embernek esze ágába se jutna rágyujtani!
2015. júl. 27. 17:37
7/8 A kérdező kommentje:
ötödik: nem még nem gondolkodtam rajta, és épp ezért is furcsáltam. most már így utólag belegondolva szerintem csak annyi lehetett hogy cigiztem álmomban és kész! ennyi :D nem kell minden mögött valami jelentést keresni :D és köszönöm a kommenteket :)
2015. júl. 28. 19:32
8/8 Zedricht válasza:
En cigiztem egy ideig, de letettem, egyszer almodtam cigivel de olyan ize volt mitha mentolt szivtam volna:,D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!