Mi a jelentése, ha van?
Az álom, igyekszem röviden.
Jöttem hazafelé a páromtól vissza pestre, Ferihegyi vasútállomáson elütött egy vonat. (FÁJT). Szellem / kísértet lettem, láttam az ijedt tömeget, mentő-rendőr stb. Haza indultam (nem jártam, de nem is repültem, senki sem látott). Itthon éppen arra értem haza, hogy kapják a telefont, a fiuk elhunyt. Szörnyű érzés volt látni őket ilyen állapotban. Bementem bátyámhoz szobájába, s arra gondoltam valahogy jelzek itt vagyok. És kiderült, ha nagyon akarom tudok úgy beszélni hogy hallja, sőt minimálisan fizikálisan is tudok érintkezni. Mondtam neki nem nagy baj, majd segítek így mindenben, vigyázok rájuk. Anyumnak is és másik 2 testvéremnek is ezt mondtam. Megkértem hívja fel a legjobb barátomat, találkozzanak valahol, persze én mentem. A camponában ott járt-kelt, sírt ő is. Vele is tudtam kommunikálni, át is öleltem. Mivel nem tudtam ez a 'itt vagyok még' állapot mennyi ideig tarthat, felhívtam a bátyám, hogy mondja meg mikor megy vonat Szolnokra, hogy a páromtól is elbúcsúzhassak utoljára. (barátom telefonjáról). Várok az állomáson már vagy 45 perce, vonat nem jön. Fogtam hazamentem hogy kiderítsem mi a helyzet. Belépve gyertyák mindenütt, ajtómon egy fehér festett jel (körkörös). Benyitok. Gyertya hadak, ablakra szintén jel festve. És azt mondták nincs rám szükségük, így tovább küldenek. Mivel én még nem búcsúztam el mindenkitől akitől akartam, így nagyon megijedtem ettől, elrohantam, vissza az állomásra hátha jön vonat. Odafelé úgy bőgtem, mint még soha. Minden olyan halvány kékes színű volt, időnként rezgett a kép is. Úgy éreztem nincs sok időm már. És ahogy igyekeztem oda, egyre jobban bőgtem, a fejem is fájt már tőle és felébredtem arra, hogy valóban bőgök és valóban fáj a fejem is.
Szóval, szellem lettem, nem volt rám szükség elküldtek, fájt hogy így történt, s fájt hogy nem búcsúzhattam el a páromtól még. Apróbb részleteket nem írok, de semmi sem olyan érzés volt, mint "élőn". Pl, campona: egy cigivel megkínált a barátom, szívtam is, de semmit sem éreztem belőle, nem volt mivel érezni. Ja és félreértés ne essék, nem egy fehér lepedős szellem voltam, inkább csak egy darab energia valami, láthatatlan. Felkelés után még egy fél óráig elő-elő jött a bőgés, eléggé megviselt ez az álom.
Lehet jelentése, vagy csak egy rossz álom?
Igyekezhettél volna jobban is.
Valamint nem szellem lettél, csak valami, amit te a szellemnek képzelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!