Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogy lehet a "lidérc nyomást"...

Hogy lehet a "lidérc nyomást" elmulasztani?

Figyelt kérdés
Haverokkal neveztük így nem tudom mi a pontos megfogalmazása. Arról van szó amikor az ember álom meg valóság között ragad szóval tudatomnál vagyok de nem bírok megmozdulni, ha nagyon erőlködök akkor a szemem ki bírom nyitni egy pillanatra és látom a polcon lévő könyveket pl. És ha végre felébredek akkor pont abban a pózban voltam ahogy láthattam is, mert sokan mondták biztos csak álom de nem viszont nem is vagyok teljesen ébren. Legutóbb pont ma olyan volt hogy álmomban vagyis ezután a lidérc nyomás után felébredtem mászkáltam a lakásban aztán rá jöttem hogy még alszom és utána már tényleg felébredtem. Ide sikerült írni a kérdést de nem misztikus választ szeretnék inkább "tudományosat" azaz reálisabbat. Remélem tud valaki segíteni. Tehát mivel lehet ezt megszüntetni? Valaki azt mondja gyerek korában volt de kinőtte na nekem kb egy éve volt az első és 20 vagyok.

2015. júl. 5. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Alvási paralízis. (:

Olyankor jön,ha a tested már alszik,de te még nem /oder te már felkeltél,de a tested még nem. Az ember teste a bénulással akadályozza meg,hogy holtkóros legyél vagy beszélj álmodban.

[link]

Egyébként nekem akkor szokott jönni,amikor a hátamon fekszek vagy úgy sikerült elhelyezkednem,hogy a felsőtestem lelóg az ágyról ._. xD Az utóbbi esetben eléggé kellemetlen a helyzet,ha jönnek a "démonok" és nem tudod visszahúzni magad.

Én is úgy tudom,hogy kinövi az ember a dolgot.

Védekezni ellene?

A honlapon,amit linkeltem,említenek pár stratégiát,de egyébként én a szemem forgatásával szoktam felébreszteni magam.

Hátha nálad is beválik valamelyik :T :D

2015. júl. 5. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Holtkor.... xD Holdkor/alvajárás *

Hát ezt benéztem. :')

2015. júl. 5. 11:14
 3/6 anonim ***** válasza:
28%

Elmulastani nem tudod, viszont

nyomás = erő/felület, továbbá

erő = tömeg szorozva gravitásiós gyorsulás, tehát

csökkenni fog a rajtad lévő nyomás, ha nagyobb ágyba fekszel vagy fogyókúrázol.

2015. júl. 5. 12:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, a harmadikat nem nagyon értem. Ki mondta hogy kövér vagyok? :D
2015. júl. 5. 15:38
 5/6 anonim ***** válasza:

lidérc nyomás?

Mármint alvási paralízis?

Kérdező, én legyőztem. Nekem sokáig volt. Ha tudni szeretnéd, hogy hogyan, akkor írj nekem privátot, szívesen segítek neked is!

2015. júl. 5. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:
23%

3:

Ez mi? :O

:DDDDDDDDD

2015. júl. 5. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!