Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az baj ha megalmodtam egy...

Az baj ha megalmodtam egy vilagvege szeruseget?

Figyelt kérdés

Ez mar nem az elso alkalom hogy ilyet almodok!

Roviden annyi volt hogy levideoztam egy oriasi tornadot mindenki menekult aztan repulokbol bombakat dobtak le mindenhol, porig volt rombolva egy csomo hely (vilagszerte) es (lehet viccesen fog hangozni lehet azert mert LoL-ozok xD) Nautilus az egbol leerkezett a Foldre pont a hazunk melle es elkezdett rohanni majdnem a hazunkat is eltaposta es ami az utjaba allt elpusztitotta

2015. júl. 5. 08:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Megint jön a reptoid invázió? A Nibiru kijut a nullsíkból? Lesz lézerágyúzás is? Az ezotéria hívők vajon megint magasabb szintre rezegnek? Lehet Anorexiás Annunaki is visszatér?
2015. júl. 5. 18:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes lehetett. Én egyszer olyat álmodtam, hogy a Hold összeütközött a Földdel (innen nézve "belezuhant a Földre").
2015. júl. 6. 22:37
 13/13 anonim ***** válasza:
nekem baromira nem baj a te álmod...
2015. okt. 3. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!