Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban egy csodaszép lány...

Álmomban egy csodaszép lány nézett vissza rám a tukorbol. Mintha én lennék az. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nagyon szép volt. Aztán már ott várt a szobámban. Olelkezni kezdtunk, de elemelkedtunk az ágyról es egyre gyorsabban porogtunk. Elkezdtem szédulni, aztán egyszer csak felébredtem.

#álomarculány
2015. jún. 23. 23:15
 1/8 anonim ***** válasza:
33%

1) Komoly önértékelési problémád lehet ha fiúként lánynak képzeled magad.

2) Arról nem is szólva hogy saját magaddal akarsz szexelni. Ez olyan szinten beteg, hogy a nekrofilban több önbizalmat látok...

2015. jún. 23. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:
#1 miből gondolod, hogy fiú?
2015. jún. 23. 23:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Különben minek említené hogy a tükörben egy lányt látott?

Másként fogalmazna ha nem fiú volna valójában.

2015. jún. 24. 00:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Én másként gondolom, mint az egyes hozzászóló.. Szteem, azt jelenti, hogy megfogod találni a másikfeled, aki olyan lelkileg,emberileg, mint te, csak hát ugye természetesen lányban, aki nem mellesleg gyönyörű szép lesz. És ez a találkozás, annyira felkavaró lesz, h szinte beleszédültök. :) Ennyi. Happy end. :)
2015. jún. 24. 00:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg csak azt jelenti, hogy a kérdező, szerintem olyan 16 körül, szeretne egy barátnőt, és erre pörögnek a gondolatai.

Semmit nem jelent. A barátnő majd jönni fog, álom nélkül is.

2015. jún. 24. 01:59
 6/8 anonim ***** válasza:

1:

,,a nekrofilban több önbizalmat látok..."

-Honnan tudod milyen egy nekrofil? :O Mik ki nem derülnek itt....

2015. jún. 25. 01:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Kérdező, az még rendben van, hogy csodaszép valaki nézett vissza a tükörből. Talán jó önbizalom, vagy a személyiségre vonatkozó dolog lenne, ha nem nő lenne!! :D

Amúgy meg az a gyors "menet"... Nem vagy te egy kicsit elszállva magadtól véletlenül?

Na, viccet félretéve....

Lány nézett vissza rád a tükörből, aki szép volt:

Szerintem ez valami olyasmit jelent, hogy szeretnéd magadat tökéletesnek látni.

Miért lány nézett vissza?

Nem vagy te magaddal nem megelégedve?

Szerintem nézz önmagadba!

2015. jún. 25. 01:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Az hogy a 23as szàm màr nem fog kisérteni.Nem folynak egybe a napok tudni fogod milyen nap és hànyadika van. Nem kell többé hatàridőnaptàr hisz az agyad nem kattog többet a multon
2015. jún. 25. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!