Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha nincs ülés az...

Bárány Zsófia kérdése:

Mit jelent ha nincs ülés az autóban?

Figyelt kérdés
Párom elég gyakran álmodik autókkal, a mostaniban azt mondta hogy nem volt ülés nem tudta bekapcsolni a biztonsági övet mivel az üléshez volt erősítve. Félt hogy esetleg megállítják a rendőrök és megbüntetik.

2015. jún. 20. 10:28
1 2
 11/20 anonim válasza:
ez azt jelenti, hogy tudat alatt másképp gondolkodó,vagyis a fiúkat szereti.
2015. jún. 20. 19:18
 12/20 anonim válasza:
Nem csak az, hogy a fiúkat szereti hanem konkrétan a Józsit mert olyan mély és értelmes a tekintete.
2015. jún. 20. 19:36
 13/20 anonim válasza:

Zsófi neked nem tűnt fel, hogy a párod miért eszik annyi kolbászt, virslit, sőt hurkát?

Szegény Zsófi :(

2015. jún. 20. 19:40
 14/20 Psycho Doll ***** válasza:
Miért gondolod, hogy bármiféle jelentése van ?
2015. jún. 20. 21:44
 15/20 anonim ***** válasza:

Kedves Bárány Zsófia!

Tudod valójában a legértelmesebb választ azoktól kapod, akik nem adnak értelmes választ. Tudniillik az álmoknak az ég világon semmi jelentésük nincsen, nem is volt, és nem is lesz. 100 éve és azelőtt még azt hitték, hogy van, mert nem volt olyan fejlett a tudomány, mint ma. Ma azonban, már tudjuk az álmok miértjét, és tudjuk, hogy semmilyen ezoterikus titokzatos jelentést nem vonzanak magukkal... az, hogy a közhiedelemben megmaradt ez a tévhit, az a buta emberek problémája, nem a mienk.

Tudod, azért álmodunk, mert napközben rengeteg inger éri az agyunkat. Alvás alatt a REM fázisban az agyunk leltározik, rendezi ezt a rengeteg emléket, amit napközben befogadott. Te ezt a leltározási folyamatot éled meg álomként... ha egész nap ugrókötelezel, akkor egy hatalmas ugrókötés fog üldözni álmodban, de attól még semmi jelentése nem lesz. A párod valószínű az átlagosnál jobban tart attól, hogy majd valamiért megbüntetik a rendőrök, így többet is agyal rajta (és ez a lényeg), ezért az álmában is nagyobb valószínűséggel köszön vissza ez a kép. Ettől még nincs mögöttes jelentése. Az álom tiszta biológia, nem pedig ezotéria. Majd egyszer te is megtanulod.

2015. jún. 20. 23:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Amellett, hogy utolsóval maximálisan egyetértek, hadd hívjam fel a figyelmedet, hogy a pinában sincs ülés, mert csak állóvendéget fogad. Na, bumm! És akkor mi van?
2015. jún. 21. 11:00
 17/20 anonim válasza:
Én is az utolsó előtti válaszíróval értek egyet. Szerintem is csak azért álmod ilyeneket a férjed, mivel esetleg nem kapcsolja be a biztonsági övét vagy ilyesmi. Én elég sokat szabálytalankodok (személyt szállítok, gyorsan hajtok stb.) a motorommal (AM kategória) és én is sűrűn álmodok olyanokról, hogy megbüntetnek a rendőrök és bevonják a jogosítványom. Általában azt álmodom, hogy épp egy havert/barátnőt szállítok haza a motorral mikor tudom, hogy tilos 2 személynek a motoron utaznia és félúton (a helyszín valahol a városunk központjában van) rajtakapnak. 16 Fiú
2015. jún. 21. 11:14
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem szokott szabálytalan lenni semmi ilyen. Én egyszerűen csak kíváncsi voltam, én igen is hiszek benne bárki tarthat butának, de nem ez a lényeg itt. Köszönöm nem kérek több választ erre a kérdésre mert csak a gusztustalan idiótaságot kapom amit én nagyon nem tolerálok!
2015. jún. 21. 11:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Hinni lehet bármiben, az unikornisokban is, csak semmi értelme... Ha te a kulturáltan megfogalmazott igazságot gusztustalan idiótaságnak tartod, az a te szegénységi bizonyítványod.
2015. jún. 21. 11:32
 20/20 A kérdező kommentje:
Elnézést nem a te válaszodra gondoltam, hanem aki melegnek állította be a páromat. De nem vitatkozom, nincs értelme.
2015. jún. 21. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!