Mit jelenthet ez a visszatérő rémálom?
Figyelt kérdés
Visszamegyek a koliba suli után, és az ágyam tele van pici szürke-barna bogarakkal, bolhákkal, tetvekkel, ott rajzanak meg ugrálnak rajta, de annyian vannak, hogy nem látni tőlük az ágytakarót. Egyik szobatársam ágyán sincsenek; nekiállok porszívózni meg mindenfélével fújkálni, hogy eltűnjenek, és nem a bogaraktól félek vagy undorodok, hanem attól, hogy valaki meglátja, hogy néz ki az ágyam. Mikor épp munka közben vagyok, bejön valaki (minden éjjel más), és én legszívesebben elsüllyednék, sírok a szégyentől és felébredek.
Ez mi?!? :D
19/L
2015. jún. 19. 15:54
1/3 anonim válasza:
Van valami leli problémád vagy tulajdonságod amit utálsz magadban és nem akarod hogy mások észrevegyék, mert félsz hogy akkor nem fognak tisztelni vagy szeretni. Ez lehet egy sötét folt a múltban is amiről úgy érzed, hogy a Te hibád pedig nem biztos, hogy az.
2/3 anonim válasza:
Bárcsak ilyen rémálmaim lennének..:/
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Mindenkinek más a rémes, anyám kígyós-békás hülyeségei pl. engem nem hatnak meg.
2015. jún. 20. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!