Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha álmomban a volt...

Mit jelent ha álmomban a volt barátommal veszekszek?

Figyelt kérdés
Az éjjel azt álmodtam, hogy holnap a suliban beszélni fogunk arról, hogy újrakezdjük, de vitába kerekedik az egész. Még pénteken megbeszéltük, hogy hétfőn szeretnék majd vele pár szót váltani, de most az álmom miatt félek, hogy csak veszekedni fogunk.. Anyukám szerint az álmoknak az ellenkezői történnek, szóval szerinte békülni fogunk, bár én ennek nem sok esélyét látom, mert haragszik rám..

2015. jún. 14. 10:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem az lesz, hogy rádmászik egy izzad, erősszagú 20 éves férfi és majd sipákolsz, hogy nem tudtál nemet mondani, meg ez a természetes?
2015. jún. 14. 10:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Van kocsija, munkája és vinne az Adriára?
2015. jún. 14. 10:58
 13/20 A kérdező kommentje:
Azt hogy teljesen más mint a mai fiúk.. Hiába 13 éves, látom rajta, hogy 16-17 évesen ő nem fog minden hétvégén bulizni, cigizni, inni. Egy nagyon nyitott, őszinte, érzelmes fiú. És végtelenül intelligens. Nagyon kevés ember rendelkezik olyan személyiséggel mint Ő.
2015. jún. 14. 10:58
 14/20 A kérdező kommentje:
Az utolsó két kérdést/választ nem nagyon értem.. Miért fontos hogy van-e kocsija és munkája? Könyörgöm. 13 éves. Majd lesz neki. Még általános iskolába jár, 4-es 5-ös tanuló.
2015. jún. 14. 11:01
 15/20 anonim ***** válasza:
Akkor te nem az a szappanoperás pi.csa vagy, aki egyik napról a másikra eldobja az érzelmeit egy másikért?
2015. jún. 14. 11:03
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem olyan vagyok! :)
2015. jún. 14. 11:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Akkor ha férjed nem is lesz, bár ki tudja mit hoz a jövő, remélem kibékültök és nagyon boldogak lesztek!
2015. jún. 14. 11:08
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!:)

Bár a 2 oldalnyi válaszok között még mindig nem kaptam a kérdésemre konkrét választ, hogy mit jelent amit álmodtam..

2015. jún. 14. 11:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy fontos neked és félsz, hogy nem fogtok kibékülni. Semmi mást nem jelent. Bár nem is értem, hogy miért haragudna rád.
2015. jún. 14. 11:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy álmodban a volt barátoddal veszekszel. ennyi.
2015. jún. 14. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!