Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom?

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy hete szakítottam a párommal, és azt álmodtam hogy összejöttem egy új fiúval, és még mindig emlékszem minden részletre, és álmomban nagyon boldog voltam az új sráccal. Van ennek valami jelentése? A párom, akivel szakítottam iszonyatosan hiányzik, és még nem tudtam magamat túltenni rajta.
2015. jún. 13. 18:11
 1/1 anonim válasza:
Húha... A hiánya egyértelmű, hogy benned van... Szeretetre vágysz, amit elvesztettél. Az, hogy másik fiúval jöttél össze, talán az, hogy nyitott vagy az újra. Bár jelentheti az ellenkezőjét is, hogy egy darabig fel kell dolgoznod a történteket. Mivel nem ismerlek, így nehéz megmondani :/ szerintem kapcsolódj ki, csinálj olyanokat, amiket szeretsz és nagyon leköt! Tudom közhely, de így könnyebb feldolgozni. És ha relaxálsz, gondolkozz a dolgon, könnyebb megtalálnod az érzéseidre a választ és a megoldást. Mellesleg sajnálom ami történt. Sok sikert azért mindenhez ^^
2015. jún. 14. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!