Mit jelenthet az álmom?
Az este azt álmodtam, hogy amikor bementem a fürdőszobába, egy férfi összégett holttestebott feküdt a kádban. Nem ijedtem meg, letérdeltem a kád mellé és egy ideig csak bámultam. Egyedül a feje hátulja, a tarkója és az arca egy része volt kevésbé égett. Megláttam, hogy van egy egyszerű ezüstlánc a nyakában és arra gondoltam hogy jó lenne eltennem, mert ha eltűnik a test vagy elviszik (nem tudom miért épp erre gondoltam), akkor lesz valami ami a férfire emlékeztet. Végül is nem vettem el, mert mégis csak egy halott ember volt, akit személyesen nem ismertem és nem akartam tőle lopni. Fogalmam sincs miért de megengedtem a csapot és a víztől kis darabok jöttek le a bőréből, ruhájából és lefolytak a lefolyón. Bepánikoltam és elzártam a csapot, mert arra gondoltam hogy a teste még a csatornában végzi. Ezután arra emlékszem, hogy egyszercsak eltűnt a test, a feje pedig arccal lefele hevert a kád alján. Azt hiszem, sírni is elkezdtem amiért "hagytam eltűnni". Ja, és a feje eleinte normális volt, aztán eldeformált és furcsa lett, aztán megint normális, a szeme kicsit nyitva volt és meredt a semmibe. Amikor már csak a feje volt meg már szerintem nem piszkáltam, a nyaklánccal nem tudom mi lett.. Az viszont tuti, hogy nagyon szomorú lettem miatta. Aztán felébredtem. Van valami jelentése szerintetek?
17/L
Kellemes álom. Szeretem a nők álmait.
Azt jelenti, hogy tetszik egy fiú, de csak a külseje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!