Szerintem nem annyira idióta kérdés, amivel most jövök, de érdekelne a válasz. Tehát:?
Figyelt kérdés
Adott egy hűtőszekrény, amiben tartok egy PET palackot, amelybe vizet szoktam tölteni, hogy legyen hideg ivóvizem. A palack 1,5 literes, és mindig rácsavarom a kupakját. Amikor kiürül, akkor töltök bele fél liter vizet, és megy vissza a hűtőbe.
Szerintetek miért van az, hogy mindig visszateszem a hűtőbe, de amikor megfordulok, újra az asztalon van? Becsszó, hogy tényleg beteszem a hűtőbe!
2015. jún. 3. 17:36
11/26 A kérdező kommentje:
Jajj, a boltosok annyira érzéketlenek! -_-
2015. jún. 3. 18:09
12/26 anonim válasza:
Van egy fiatal árus aki állandóan feketének tetteti magát, meg bekeni magát nutellával és ilyevideókat tesz fel youtubere... na ő hülyézi le a Bodrimat <3 -_-
13/26 A kérdező kommentje:
Jajjj, sajnos volt már "szerencsém" vele találkozni. Amúgy én azt a pletykát hallottam róla, hogy ő igazából egy kutya volt, csak azon a 3 napos "viharon" "belecsapott egy villám" és azóta lett ilyen....
2015. jún. 3. 18:16
14/26 anonim válasza:
hát ha ő is ugyanakkor betegedett meg mint a Bodri akkor a szegény Bodrit ne szekálja, mert a Bodrinak már így is tök rossz, anya is mondta h a szomszéd is terrorizálja a Bodirt, meg h a Bodrinak senki nem ismeri el a tehetségét...
15/26 anonim válasza:
Az én kutyám pedig megharapott. Pedig mindig jó gazdája voltam semmiben nem szenvedett hiányát, és mit csinált a hálátlan? Hát jól elkapta a lábam 1 hétig költözésre jártam, de én sem voltam hálátlan hozzá. Vittem és elalattam, amikor adták neki az injekció, és a pofájába röhögtem hangosan. (El ne hidd, csak poén!)
16/26 A kérdező kommentje:
Milyen tehetségét?
2015. jún. 3. 18:20
17/26 anonim válasza:
Hát igazából a Bodri nagyon szépen le tudja legelni a füvet, apunak már három éve nem kellett nyírni. :)
18/26 A kérdező kommentje:
Joker, én ugyanígy voltam az elefántommal, de utánna a szelleme még 2 évig kísértett... (aztán kiderült, hogy nem a szelleme volt, hanem ő maga, mivel véletlenül a macskáknak való szert adták be neki, amitől ő csak egy kicsit elálmosodott)
2015. jún. 3. 18:28
19/26 anonim válasza:
szerintem nem kéne elaltatni szegény állatokat, ők is ugyanolyan emberi lények!!! joguk van élni
20/26 A kérdező kommentje:
Épp az... Az állatokat mért nem veszik emberszámba?
Nemrég egy kutatásom során utánajártam, és ha az ember szót lefordítjuk azerbajdzsánira, (ami ugye "insan"), azerbajdzsánit pedig cebuano-ra, akkor megkapjuk a tawo szót, ami ugye enharmónikus a bagollyal... Máris tudományosan bebizonyítottam, hogy az állatok teljes mértékben egyenlőek az emberekkel...
2015. jún. 3. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!