Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintem nem annyira idióta...

Szerintem nem annyira idióta kérdés, amivel most jövök, de érdekelne a válasz. Tehát:?

Figyelt kérdés

Adott egy hűtőszekrény, amiben tartok egy PET palackot, amelybe vizet szoktam tölteni, hogy legyen hideg ivóvizem. A palack 1,5 literes, és mindig rácsavarom a kupakját. Amikor kiürül, akkor töltök bele fél liter vizet, és megy vissza a hűtőbe.

Szerintetek miért van az, hogy mindig visszateszem a hűtőbe, de amikor megfordulok, újra az asztalon van? Becsszó, hogy tényleg beteszem a hűtőbe!

2015. jún. 3. 17:36
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
52%
nem tudom de van kutyád? mert gyakran van, hogy egy kutya szívatja a gazdáját, és amíg az pislog, a kutya bekapcsolja a nitrot és visszarakja az asztalra a palackodat. Ritka jelenség, de pl nálunk a wc papír gyorsan fogy a kutyánk miatt
2015. jún. 3. 17:38
 2/26 anonim ***** válasza:

Talán az asztalon is van egy palack?O.o

Egyébként, ennek meg mi köze van az álomfejtéshez?

Ui:Bocs hogy ki trollkodlak de erre úgysem tud értelmes választ adni.

Gondolom ezt te is tudod.

2015. jún. 3. 17:42
 3/26 A kérdező kommentje:
Júúj, tényleg, 2 palack volt.... :| Huhh :) Köszi kettes válaszoló, örök hála, már tényleg nagyon be voltam fosva. Még egyszer köszi ^_^ <3 <3
2015. jún. 3. 17:45
 4/26 anonim ***** válasza:
De, ez egy totalisan idiota kerdes.
2015. jún. 3. 17:45
 5/26 A kérdező kommentje:

Igen? Jó, lehet, hogy neked az, de nagyon durván megijedtem. Érted, 3 napra egyedül hagytak a szüleim, erre már az első fél órában ez van. Többen is mondták, hogy paranoiás vagyok, de ez most tényleg durva volt! Te mit szóltál volna hozzá? És érted, még kutyám sincs... Komolyan, mit kell szekálni? A gyakori kérdés logója szerint "Amit máshol nem mertél... Itt megkérdezheted"

Látod? Ismerem a jogaimat!

2015. jún. 3. 17:51
 6/26 anonim válasza:
de... ez tutira igaz, mert nálunk is mindig a WC papír tök hamar elfogy és tuti h a Bodri miatt van, mert tavaly nyár ótafurán viselkedik és akkor volt h otthon hagytuk 3 napra és volt az az ufótámadás amire sokan azt mondták h vihar
2015. jún. 3. 17:52
 7/26 A kérdező kommentje:
na ne már, őt is három napra???? DDDDDD:
2015. jún. 3. 17:53
 8/26 anonim válasza:
hát szegényem muszáj volt otthagynunk nem tudutk megoldani de ilyet többet nem teszünk vele már így is olyan őrült, az állatorovos szerint el kéne altatnunk de én nagyon szeretem nem akarom megölni... meg azért nem olyan gáz a helyzet szerintem minden kutya szokott a garázs tetejére mászni ha fél a gilisztáktól most sztem ezért megöletni -_-
2015. jún. 3. 17:58
 9/26 A kérdező kommentje:
Persze, de szerintem ez evidens :) Mi például ugyanúgy voltunk a macskánkkal. Valamiért, ha meglátott egy zoknit, akkor ijedtében beleugrott a kistavunkba, bár a halaktól is eléggé fél, így gyorsan kiúszott és odaszaladt az ereszhez, de ott meg mindig vannak madarak, és hát őket se nagyon kedveli, így olyankor mindig átugrott a fára, viszont a levelek valamiért nagyon ijesztőek neki.. :/ Sajnos úgy vesztettem el, hogy egyszer nem tudott megkapaszkodni a fában :( Pedig nagyon szerettem, igazán nyugodt kis jószág volt! RIP Folti <3
2015. jún. 3. 18:04
 10/26 anonim válasza:
Hát igazából mi is félünk hogy a Bodrival mi lesz mert a legutóbb például a hátát nyalogatta miközben a mancsával a kukába kapaszkodott... lefújtam dezodorral hátha kiüti de attól meg annyira bepörgött hogy átment a szomszéd boltba és megevett egy zacskó mosóport :( és a boltosok még rá voltak kiakadva nem értik hogy beteg szegény -_-
2015. jún. 3. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!